RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lie Hansen klar for Drammen


Espen Lie Hansen i den norske landslagsdrakta. Fra neste sesong spiller han klubbhåndball i Drammen. 
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Espen Lie Hansen i den norske landslagsdrakta. Fra neste sesong spiller han klubbhåndball i Drammen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Etter flere år i utlandet vender Espen Lie Hansen hjem til Norge. 29-åringen har skrevet under en treårskontrakt med Drammen, gjeldende fra og med neste sesong.

Landslagsprofilen gir seg i franske Nantes etter årets sesong, og fortsetter karrieren i sin moderklubb Drammen.

Lie Hansen forlot Drammen i 2011 og har spilt i Danmark, Frankrike, Tyskland og Østerrike. I mai i år spilte han Champions League-finale for Nantes.

– Jeg drar hjem fordi jeg har vært Europa rundt i åtte år, og merker jeg savner Norge, familie og venner. Jeg har blitt så god på å flytte at jeg kunne startet et flyttebyrå, sier Lie Hansen til VG.

Før spill i Drammen blir han mest sannsynlig å se i den norske landslagstrøya under VM.

– VM kommer til å bli spennende. Vi har fått en ålreit gruppe og har absolutt store muligheter for å komme oss til semifinale. Spiller vi den raske og aggressive håndballen vi er kjent for, kan det bli gøy, sier Lie Hansen videre.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere