RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ligaens raskeste tilbake

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Fire måneder etter sin forrige kamp gjorde lyskeopererte Brian West comeback for Fredrikstad.

LA MANGA (TV 2 Nettavisen) ELFSBORG - FREDRIKSTAD 0-1: - Det gikk OK i dag, det var tross alt min første match på fire måneder, sier 27-åringen mange regner for å være Tippeligaens kjappeste.

West var rusten i det kvarteret han fikk av treningskampen mot Allsvenskan-klubben Elfsborg. To minutter før slutt kunne han imidlertid fått en flott assist, men Tarik Elyounussi brente den store sjansen.

- Jeg tror både laget og jeg kan få den beste sesongen siden jeg kom i 2004, sier Brian West til TV 2 Nettavisen.

Amerikaneren slet mye med skader i fjor, og rett oppunder jul ble han lyskeoperert. De to siste ukene har West imidlertid trent med resten av laget igjen.

- Brian har i likhet med Øyvind Hoås veldig spennende spisskompetanse. Det er viktig for oss, sier trener Knut Torbjørn Eggen.

Han var godt fornøyd med kveldens match mot et svensk lag som havnet midt på tabellen i fjor.

- En bra gjennomført kamp der vi tok full kontroll i andre omgang. Elfsborg var ubeseiret frem til nå i år, så vi er godt fornøyd med å slå dem.

Eggen mangler Christian Berg, Yherland MacDonald, Rami Shaaban og Øyvind Hoås, mens Raymond Kvisvik akkurat er blitt frisk etter omgangssyke og så kam pen fra tribunen.

- Det er ingen grunn til å tro at vi har noen ute når serien starter, så vi er ikke bekymret for skadene, sier Knut Torbjørn Eggen.

Tidligere Vålerenga-spiller Stefan Ishizaki sto for Elfsborgs største sjanse da han klinte til og traff tverrliggeren fra langt hold etter ti minutters spill. Kveldens prestasjon kom imidlertid fra Østfold. Michael Røn puttet nydelig i krysset fra 18 meters hold i det 65. minuttet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere