RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ligaleder Chelsea seiret i London-derbyet

London (NTB): Chelsea-lokomotivet ruller videre og kan se fram til nok en uke på toppen av engelsk eliteserie. Lørdag ble Arsenal slått 2-1 i et spennende London-oppgjør.

Selv om Arsenal hadde flere store scoringsmuligheter mot slutten av kampen, klarte Roberto Di Matteos menn å ri stormen av på bortebane. Petr Cech leverte en meget god kamp i Chelsea-buret, og Fernando Torres på topp virket friskere enn på lenge.

Det var også Torres som åpnet scoringskontoen da Arsenal-forsvaret sviktet i det 20. minuttet. Juan Mata slo et frispark fra høyre, og Torres-påpasser Laurent Koscielny hadde full konsentrasjon om en umarkert David Luiz. Dermed fikk spanjolen pirke inn ballen ved lengste stolpe.

Et par minutter senere var Koscielny i trøbbel igjen da han stormet mot Torres bakfra og forstyrret spissen i det, han skulle skyte. Dommer Martin Atkinson blåste ikke straffe, noe som trolig var riktig.

På tampen av omgangen fikk Arsenal et flott - og viktig - mål. Flott pasningsfotball resulterte i et innlegg fra Alex Oxlade-Chamberlain inn i boksen. Der ventet Gervinho, som nådeløst vendte opp og hamret ballen i nettaket fra 11-12 meter.

Hjemmelaget ble straffet av nok en Mata-dødball i det 53. minuttet, og nok en gang var kommunikasjonen i Arsenal-forsvaret kritikkverdig. Koscielny bommet på ballen, men berørte den nok til at den fintet ut målvakt Vito Mannone og gikk i mål. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere