*Nettavisen* Sport.

Ligg unna damene, Fabregas

Foto: AP/Scanpix

Det kan nemlig hende at du får juling!

30.10.08 14:29

ARSENAL - TOTTENHAM 4-4: Arsenals høyt verdsatte midtbanestjerne Cesc Fabregas angrer nok nå, men før møtet med Tottenham gikk han ut i pressen med en uttalelse om at Tottenham ikke engang hadde klart å slå Arsenals damelag.

- De er veldig gode, og jeg er sikker på at de hadde klart å ta ett poeng mot Tottenham! sa Fabregas til magasinet Loaded.

Årets mål av Bentley?
Det er mulig at det var ment som en spøk, men det kan være lurt om Cesc Fabregas selv unngår å spille mot Arsenals damelag. Tottenham klarte nemlig å ta ett poeng mot Arsenals herrelag i en utrolig underholdende derbykamp onsdag kveld.

- Harry er en fantastisk motivator. Og gutta har gjort ham en tjeneste ved å respondere på det. Dette viste lagånden vår, sa Jermaine Jenas etter det overraskende poenget.

Man ante vel at det var stor underholdning i vente da David Bentley mottok ballen over 30 meter fra Arsenals mål, dempet ballen og skjøt den i en estetisk nydelig bue over Manuel Almunia og i nettmaskene til 1-0 for Tottenham snaut 13 minutter inn i kampen.

Mikael Silvestre utlignet til 1-1 med en heading åtte minutter før pause - etter at Tottenhams målvakt Heurelho Gomes bommet grovt med kartlesingen da han dro på ekspedisjon ut i feltet.

I andre omgang var det Arsenal som regisserte underholdningen på Emirates Stadium og det tok bare et minutt før William Gallas headet Arsenal i føringen. Emmanuel Adebayor økte til 3-1 og da trodde nok de fleste at Arsenal ville sitte igjen med alle poengene etter kampslutt.

To sene mål
Darren Bent reduserte riktignok til 2-3 tre minutter senere, men Robin van Persie gjenopprettet tomålsledelsen bare sekunder etterpå.

Les også:
Arsenal-Spurs 4-4:Ligg unna damene, Fabregas
Man.Utd.-West Ham 2-0:Se her Ferguson og Messi
Hull-Chelsea 0-3:- Et av de beste målene jeg har sett
Aston Villa-Blackburn 3-2:Opptur og nedtur for Gamsten

4-2-stillingen sto seg til man passerte 75, 80 og 85 minutter. Men da Jermaine Jenas på utsøkt vis styrte inn 3-4-målet i det 89. minutt, våknet Tottenham virkelig til liv igjen. Og over tre minutter på overtid skjøt Luka Modric i stolpen, noe Aaron Lennon var rask nok til å utnytte på beste vis.

Les også: Hvem bryr seg om Ronaldo?

Kampen endte 4-4 og sørget for at Harry Redknapp har tatt poeng i sine to første kamper som manager for Tottenham. Hvittrøyene ligger likevel fremdeles på sisteplass i Premier League, mens Arsenal tapte ytterligere to poengs terreng til gullrivalene Liverpool og Chelsea.

- Det har vært en god uke så langt. Vi fikk en flott start på søndag, og at vi viste denne karakteren her, er fantastisk. Det er noen skikkelig gode spillere her, sa Tottenham-manageren til Sky Sports.

- Enkelte deler av spillet vårt sviktet, men når vi har ballen, er vi gode. At vi scorer fire mål, viser hvor gode vi er offensivt, la han til.

Sjekk siste sportsnytt her!
Sjekk siste fotballnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.