RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ligger langflat for Bale

(EPA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Sir Alex Ferguson innser at Tottenham blar opp mer penger enn United for Southamptons Gareth Bale. Men tro ikke at han gir opp av den grunn.

- Southampton sa nei til oss fordi de er ute etter mer penger, noe de har all rett til å gjøre. Budet vi ga for Gareth bekreftet hans potensiale. Det var en rekke utbetalingstrinn i avtalen, fordi vi må beskytte vår egen klubb, sier Sir Alex Ferguson til Sky Sports.

Engelske medier melder at Tottenham har bydd 10 millioner pund for tenåringen, mens Ferguson skal ha forsøkt seg med en pakke på rundt åtte millioner. Skotten innser nå at Spurs leder an i konkurransen, men er mest sannsynlig ute og fisker for at Bale selv skal gå ut og si at han ønsker seg til Manchester United.

- Feil å gi fast plass

- Jeg er ikke helt sikker på hva Tottenham har bydd, men det der mer enn oss og det setter dem i pole position for øyeblikket.

Det ryktes at backen skal ha blitt fristet med fast plass, dersom han skriver under for klubben fra White Hart Lane. Det har ikke gått upåaktet hen hos Uniteds mektige manager.

- Alle som garanterer en spille førstelagsfotball hver uke, gjør noe feil. Det er så mange eksempler på unge spillere som har blitt gitt sjansen i vår klubb. Ingen kan motsi det fordi det er et faktum. Kanskje gutten selv behøver å tenke på det, sier Ferguson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere