RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Dag Langerød (Mediehuset Nettavisen)

Like blid etter 1-5-tap

Sist oppdatert:
Martin Andresen mener det blir helt feil å krisemaksimere etter stortapet mot FC København.

VÅLERENGA- FCK 1-5:

LA MANGA (Nettavisen): Fem ganger måtte Lars Hirschfeld plukke ballen ut av eget nett etter kampen mot FC København, mens Morten Berre satte inn Oslo-lagets ene mål.

Men det kunne vært verre. FCK var nemlig i en egen klasse mot Norges nest beste lag i 2010.

Hva sier det om forskjellen?

- Ikke misfornøyd
Ingenting, ifølge Vålerenga-treneren.

- Jeg ser i denne kampen at de tingene vi blir straffet veldig hardt for nå, er ting vi ikke kommer til å gjøre når vi kommer i form. Det som ikke sitter nå, det kommer til å sitte. Derfor er jeg heller ikke misfornøyd etter 1-5 her, sier Andresen til Nettavisen.

- Glem ikke at FC København har vorsert toppformen. De skal ut i Mesterliga om drøye to uker. Vi skal ikke spille før om nærmere to måneder. Det er en enorm forskjell, og feilene vi gjør som de straffer oss på, de gjør vi ikke da. Møtes vi i sesong så vil det være jevnt, sier Andresen.

FCK-stjernen Jesper Grønkjær benyttet heller ikke muligheten til å gi norsk fotball en verbal kilevink.

- Nei, nei. Dette var en treningskamp. Så nei, jeg går ikke med at dette sier noe særlig om forskjellen i nivået. Dessuten viste Vålerenga at de er et lag som spiller fotball, og de har noen gode spillere, spesielt sentralt i banen, sier Grønkjær til Nettavisen.

Trygg før Chelsea-møtet
Ståle Solbakken ville heller ikke gå dypt inn i diskusjonen mellom nivået på hans lag og de beste i Norge. Han fastslo heller at Vålerenga kommer til å ta medalje også i 2011.

- Vålerenga trenger kanskje en spiss, men de blir blant de tre beste i Norge også i år, oppsummerte han.

- Det burde også være en viss forskjell i denne kampen, hvis vi skal ha noen mulighet mot Chelsea. Vi har dårligere tid enn Vålerenga. Vi har faktisk veldig dårlig tid. Det har ikke Vålerenga, sier Solbakken.

Han har sett sitt eget lag slå Vejle 5-0 mandag i den første oppkjøringskampen. Så ble det altså 5-1 mot Vålerenga.

- Vi er i rute. Jeg føler meg også trygg på hvilket nivå vi vil være på mot Chelsea. Så spørs det om det er nok i de kampene, fortsetter han.

- Spiller krevende fotball
Solbakkens FCK møter Aalesund i kvartfinalen i Copa del Sol.

Vålerenga møter Wisla Krakow i sin neste kamp i taperrunden, og Andresen lover at laget vil fortsette som før.

- Vi har bare hatt to og en halv uke med fotball sammen. Før det har vi løpt. Da sitter det ikke. Da får vi sånne balltap som vi så i denne kampen. Får vi bort dem er det helt jevnt. Også med FC København. Vi spiller en krevende type fotball, som krever at vi er i form. Men vi kommer til å fortsette med det helt til vi er i form, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere