RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liker du å bli kalt «Hobbiten», Mats?

Foto: Larsen, Håkon Mosvold (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Mats Zuccarello Aasen svarte NY Rangers-fansen på klubbens hjemmeside.

Drømmeovergangen gikk i boks for Mats Zuccarello Aasen (22) i vår. Neste sesong spiller han ishockey på aller øverste nivå, i NHL-klubben New York Rangers.

Mandag svarte den 170 centimeter høye nordmannen på spørsmål fra klubbens fans på lagets hjemmeside.

Liten
Han fikk spørsmål om alt fra det å være en liten ishockeyspiller til hvilke kallenavn han likte på seg selv. En av tilhengerne ville vite hva som var fordelene og ulempene med å være en så liten spiller som Zuccarello er.

Les også: Smart valg av Zuccarello

- Folk har spurt meg om det hele livet. Det var de som sa jeg var for liten til å spille i Sverige eller i den norske eliteserien. Men jeg kan ikke gjøre noe med at jeg er liten, så jeg må bare bruke det til min fordel. Det er vanskeligere å fange en mus enn en elefant. Jeg må prøve å tenke på den måten, svarte Zuccarello Aasen.

Hobitt
Finn fra Asker, sikkert en gammel Frisk Asker-tilhenger, spurte om hvilket kallenavn Zuccarello likte best, og hadde hørt at «Hobbiten» ikke var blant favorittene.

- Dersom tilhengerne liker det er det ikke et problem for meg å bli kalt det, men vennene mine kaller meg Zucca. Det andre kallenavnet dukket opp under OL tror jeg. Jeg bryr meg ikke, fans kan kalle meg det de vil, svarte 22-åringen, som jo faktisk er lik Elijah Wood som spiller hobbiten Frodo i Ringenes Herre-filmene.

Har aldri vært i NY
Zuccarello må også innrømme at han aldri har vært i New York før - byen som nå blir hans hjemby.

- Jeg gleder meg til å se hvor stort alt er i New York. Nå bor jeg i en liten by med 40.000 innbyggere, så det blir ganske annerledes å komme til New York, erkjenner nordmannen.

Les alle svarene fra Zuccarello Aasen her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere