*Nettavisen* Sport.

Lillebror Vukicevic satser på OL-plass

Foto: Aas, Erlend (Scanpix)

EM i Helsingfors er det store målet for Vladimir Vukicevic til sommeren, men norsk rekord og OL-plass spøker også i bakhodet.

16.03.12 08:25

Oslo (NTB): - Målet mitt er EM, men jeg satser også alt på å løpe så langt ned på 13-tallet som mulig. Jeg hadde 13,89 (personlig rekord) som best i fjor, og jeg skal ikke nekte for at målet på litt sikt er å slå den norske rekorden på 13,62 sekunder. B-kravet til OL på korthekken er på 13,60 og EM-kravet er på 13,80, forteller Vladimir Vukicevic til NTB.

Han må løpe raskere enn noen gang for å nå målene sine, og for han kommer første del av sesongen til å bli en kamp om å slå flere internasjonale mesterskapskrav.

- Jeg kommer nok til å slå den norske rekorden, men om det skjer i år, det er det umulig å si. Jeg tenker ikke så mye på det, for rekorder kommer aldri på bestilling, sier Christina Vukicevic' lille bror.

Han fikk store deler av sesongen i fjor ødelagt av kyssesyke. Derfor var det imponerende i seg selv at han klarte å løpe på 13,89 sekunder som 19-åring. Men i år er forutsetningene helt annerledes, for nå har oppkjøringen til sesongen gått mer eller mindre på skinner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.