Gå til sidens hovedinnhold

Lillebror ypper seg

Delphis Jag er en sterk herreman vi kjenner her hjemme. Men i Sverige har lillebroren begynt å våkne og i kveld vinner han V65-4 i Halmstad.

Sportspills meny mandag:
Dobbel V5 Drammen: Ny mandagsbanker fra Gunnar
Oddstips: Ikke undervurder Granada
Oddsregnskap: Pluss på oddstipsene sist uke

Mandagens travmeny fra Norsk Rikstoto består av V4 fra Färjestad til lunsj, mens det er dobbel V5 fra Drammen og V65 fra Halmstad til kvelds.

Selv om det ble stang ut søndag både på Solvalla og på Sørlandet søndag, har det rullet fantastisk bra på for Sportspill de siste dagene. Under lørdagens V75-løp på Leangen ble det nytt treff på det mellomste forslaget (inn.pris kr 375) og fine 3 718 kroner tilbake. Det var mange av våre lesere som fulgte de tipsene og hele 225 V75-kuponger som ble levert via Nettavisen fredag og lørdag gikk inn med gevinst og samlet hentet altså våre lesere nesten en halv million kroner i gevinster lørdag.

Torsdag ble det som kjent flott treff under V65-løpene på Ørebro og vårt mellomste spilleforslag (innl.pris kr 450) betalte tilbake pene 6018 kroner. Den dagen hentet våre lesere litt over 170 000 kroner tilbake i gevinster og våre lesere har dermed fått utbetalt ca 670 000 kroner i gevinster de siste dagene.

Innleveringsfrister Färjestad
V4 kl 12.20
DD kl 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

V65-sirkuset innledes i Halmstad denne uken og vårt holdepunkt denne mandagen er altså lillebroren til Delphis Jag som vi kjenner her hjemme som en sterk og tøff hest.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Tet hele veien?
Det er den meget fremgangsrike treneren Stefan Persson som har lillebroren i trening og den heter 2 Delphis Dream og kommer ut i V65-4 på Halmstad i kveld. Som storeboren er dette en stor krabat som virkelig har satt seg i kroppen den siste tiden. Nå har han ikke startet på snaue to måneder, men det er grunnet han ble forkjølet innen en tenkt start. I følge Stefan Persson så har Offshore Dream–sønnen trent meget bra foran sin årsdebut og distansen som er 3140 meter passer som hånd i hanske for den sterke krabaten. Med kun to hester på strek så blir det tidlig tetkjenning her og da kommer Stefan Persson til å kjøre på klokka. Med tetgaranti, perfekt distanse, riktig motstand og positive rapporter fra trenerhold skal det være en meget fin vinnersjanse i kveld og Delphis Dream blir vår hovedbanker i V65-4.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

To hester gjør opp
Vi finner ingen andre bankere denne mandagskvelden, men i V65-3 tror vi to hester er et sikkert lås. Det handler om 2 Elaine og 3 Love You More. 2 Elaine er nok hesten med størst kapasitet og er normalt tethesten da hun er rask fra start samt vunnet sportrekningen. Sist ble det galopp fra start og det mener Joakim Løvgren var et arbeidsuhell og han har stor tro på sin flotte Varenne–datter i kveld. Hele 17 seiere på 38 starter beviser akkurat det regnestykke.

3 Love You More har vært en av Kenneth Haugstads reklamehester og den røde Love You–datteren har meget bra form selv om Haugstad var litt skuffet over henne i sitt siste løp der hun travet 12,9/1640m! Hun er siden det siste løpet behandlet i sine fremknær og trener fint, og bare hun unngår dødens i kveld kan hun utfordre Løvgrens favoritt. Vi sikrer og betaler også for Love You More på samtlige forslag i V65-3.

Enklere motstand
14 Läckerol er herdet fra tøffe selskap i V75 og vi synes hun går ned en liten klasse i kveld. Nå står Super Photo Kosmos– datteren litt vanskelig i bakspor på tillegg,så det må klaffe med ryggene i sisterunden, men hun er lite betrodd i kveld. Skulle egentlig ha startet 3. januar, men ble strøket grunnet forkjølelse. Trener i følge Dan Widegren fint, men han ligger litt lavt med tanke på utgangsposisjonen. Møter ikke V75-klasse i kveld og fjerdevalget i spillet kan være en fin innledning i V65-1 i kveld.

Kommentarer til denne saken