RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(FOTO: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix)

Lillestrøm rundspilte Godset

Sist oppdatert:
LSK vant sjansestatistikken 10-0, men punkterte først på overtid.

(Klikk i videovinduet over for å se høydepunkter)

LILLESTRØM – STRØMSGODSET 2-0: Lillestrøm jublet for tre viktige poeng, men hvordan seieren ikke ble større enn 2-0 var det ingen som kunne begripe på Åråsen.

10-0 i sjanser telte TV 2s fotballekspert Nils Johan Semb i favør LSK. Dårlige avslutninger og fantastisk keeperspill av Espen Johnsen er noe av forklaringen på resultatet. For stormløpet mot Godset-målet startet direkte fra avspark

Kun 15 sekunder var spilt da Bjørn Helge Riise gikk over ende i straffefeltet etter en duell med Keijo Huusko. Etter lengre betenkningstid pekte dommer Tom Henning Øvrebø på straffemerket, til Godset-spillernes store fortvilelse.

Brente straffe
Straffen satte Olivier Occean helt borte ved stolpen, men med et tigersprang slo Espen Johnsen ballen til corner.

Lillestrøm fortsatte å føre omgangen, men måtte vente til det 27. minutt før de fikk uttelling. En corner ble stusset ned til Magnus Myklebust som satte frem kneet og styrte ballen i mål.

- Det var godt å få et mål igjen, sier Myklebust til TV 2 Sporten.

Etter pause ble det klabb og babb i Godsets straffefelt i det 50. minutt. Ballen gikk til slutt via hodet til Simen Brenne og i tverrliggeren.

Magnus Myklebust brente så en gigantsjanse alene med keeper etter 73 minutter. Det samme gjorde Occean fem minutter senere.

Godset skapte ingen ting
Godset greide kun å skape et par halvsjanser foran Otto Fredrikson, som stod i mål i Heinz Müllers skadefravær. Godset maktet ikke en gang så mye som en liten sluttspurt, og LSK kunne puste lettet ut da Arild Sundgot punkterte på overtid.

Etter en marerittuke kan kanarifuglene dermed se lysere på tilværelsen. Nå ligger de på andreplass i Tippeligaen kun tre poeng bak Brann.

- Vi viser at hardt arbeid er det viktigste, så får finspillet komme etter hvert, sier Tom Nordlie, og skryter samtidig av hjemmepublikum som støttet laget til tross for den siste tids motgang.

PS. Tom Nordlie varslet på forhånd at «Tøffe-Tom» skulle være tilbake på LSK-benken. Det løftet holdt han, og kranglet med så vel dommer som sikkerhetsvakter i den første omgangen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere