RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lillestrøm tapte på straffer

Foto: Tor Erik Schrøder/SCANPIX
Sist oppdatert:
Lillestrøm har nå ikke vunnet de fire siste treningskampene.

LA MANGA (Nettavisen): LILLESTRØM - FC NORDSJÆLLAND 5-6 etter straffer, 1-1 etter 90. minutter:

Lillestrøm hevet seg kraftig fra sin forrige kamp i La Manga Cup, og dominerte både spill- og sjansemessig kampen mot FC Nordsjælland på La Manga torsdag kveld. Likevel var det danskene som tok ledelsen ved Johnny Lundberg etter 24 minutter. Lillestrøm tapte en duell inne i sekstenmeteren, og Lundberg stusset et frispark forbi Otto Fredrikson.

Hevet seg
Førsteomgangen var jevnspilt, men i 2. omgang dreide det meste seg om Lillestrøm. Simen Brenne startet omgangen med å skyte over fra god posisjon. Midtveis i omgangen kom Karim Essediri inn for Lillestrøm og han begynte å umiddelbart å skape flere sjanser for de gulkledte med sine gode innlegg. Det var derfor ikke ufortjent at Lillestrøm utlignet på en heading fra Olivier Occean midtveis i omgangen, på et innlegg fra nevnte Essediri. Like etterpå var Magnus Myklebust bare et par skostørrelser fra å dytte inn 2-1, men kampet ebbet ut med 1-1 og gikk til straffesparkkonkurranse.

Sundgot bommet
Arild Sundgot satte den første ballen i perfekt keeperhøyde, og var den eneste spilleren som bommet i straffesparkkonkurransen. Dermed blir det kamp om 7. plassen i La Manga Cup for Lillestrøm på mandag.

Resultatet betyr at Lillestrøm ikke har vunnet noen av sine fire siste treningskamper (Haugesund 2-2, Stabæk 1-2, Spartak Naltsjik 1-3 og nå FC Nordsjælland 1-1), men det bekymrer Åråsen-gjengen lite.

- Vi har fortsatt mye å gå på, men det var klar fremgang i dag, sier kaptein Frode Kippe til Nettavisen.

- Jeg synes vi hever oss mye fra forrige kamp, var også nyervervelsen Vidar Riseth fokus etter kampen.

Ubekymret Nordlie

- Tom Nordlie, er du bekymret over at Lillestrøm står med fire strake kamper uten seier?

- Nei. Vi har hatt tre dårlige kamper, mot Haugesund, Stabæk og mot russerne. I dag spiller vi bra, og hever oss voldsomt fra sist kamp, poengterer LSK-treneren.

- Otto gjør en god kamp i mål, midtbanen er godt samlet, og det var godt å ha tilbake Bjørn Helge (Riise) igjen, selv om han har et godt stykke frem, oppsummerer Tom Nordlie kampen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene
Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere