RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lillestrøms evighetsmaskin

Sist oppdatert:
Christoffer Andersson er spilleren som aldri svikter. Han har spilt Lillestrøms 3690 siste minutter i eliteserien.

Christoffer Andersson er den eneste som har spilt samtlige 1980 minutter i årets eliteserie for Lillestrøm. I tillegg spilte han 90 minutter i de 19 siste kampene forrige sesong. Faktisk har han bare blitt byttet ut tre ganger i sin LSK-karriere, og bare gått glipp av 29 eliteserieminutter etter at han kom fra Helsingborg.

- Jeg er sjelden utestengt og jeg er sjelden skadet. Faktisk så har jeg spilt fire sesonger uten å gå glipp av en kamp. Som sideback blir man ikke så ofte byttet ut, men nøkkelen er nok at jeg ikke er så ofte skadet, sier han til TV 2 Nettavisen.

Ned på jorden mot Tromsø
Etter cuptriumfen mot Vålerenga, kom Lillestrøm kjapt ned på jorden mot Tromsø sist lørdag. Mot Aalesund tror Andersson at Lillestrøm er tilbake på topp.

- Vi var fokusert mot Tromsø også, men visste at det ville bli tøft. Nå ser det jo også ut som om Tromsø har funnet formen. Nå slo de jo ut Galatasaray i Uefa-cupen også, så det var kanskje ikke så tilfeldig. Nå er vi skjerpet og har fått trent en uke, så vi har god tro på tre poeng mot Aalesund, sier høyrebacken.

Møter nedrykkskandidater
Lillestrøm møter nedrykkskandidater i sine fire siste kamper, noe Andersson ikke tror er noen fordel for kanarifuglene.

- Det er mye vilje som avgjør kampene nå mot slutten av sesongen. Det er jo så jevnt i bunnen at alle kan holde seg. Da er det ikke noen fordel å møte bunnlagene, tror jeg, sier 26-åringen.

Etter tapet mot Tromsø avlyste Lillestrøm gullplanene sine. I stedet sikter de seg inn mot plassene bak Start og Vålerenga.

- Nå er det sju poeng opp til gullstriden, det tror jeg blir tøft å ta igjen. Sju poeng på fire kamper blir vanskelig, mener Andersson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere