*Nettavisen* Sport.

Lillestrøm har gull i sikte

Lillestrøm hadde nok en gang dommeren med seg og tok med seg alle tre poengene fra oppgjøret mot erkerival Vålerenga på Ullevaal.

12.05.06 22:52

VÅLERENGA - LILLESTRØM 0-1: Michael Mifsud scoret kampens eneste mål allerede etter 13. minutters spill. Serielederne presset Vålerenga store deler av kampen, men i sluttminuttene spørs det om ikke Vålerenga ble snytt for et straffespark.

I det 88. minutt fikk LSK-backen Shane Stefanutto ballen i hånden etter et innlegg, men dommer Espen Berntsen vinket spillet videre. Nå spår TV 2-ekspert Nils Johan Semb at Lillestrøm kanskje er den heteste gullfavoritten av alle i årets Tippeliga.

Sjekk kampen minutt for minutt her.

- Lillestrøm er gullfavoritter
- De på scorer på noe som ikke en gang er en målsjanse, har marginene og dommeren med seg, og har flyt. Klart de er gullfavoritt, oppsummerte Semb etter kampen.

Lillestrøms målscorer Michael Mifsud var tydelig fornøyd med å kunne ta med seg alle tre poengene fra den vanskelige bortekampen mot Vålerenga. Kampens eneste målscorer ble kåret til banens beste spiller av TV 2s seere.

- Forsvaret vårt var kompakt hele kampen og vi skapte masse sjanser. Dette var en veldig god seier for oss. Vi gjennomførte en veldig bra kamp, sa han til TV 2 Sporten.

- Er ikke døde
Kjetil Rekdal mente Vålerenga i perioder ble lekt med av Lillestrøm på eget gress.

- På stillingen 1-0 til Lillestrøm blir vi lekt med. Men i andreomgang og mot slutten av kampen viser vi at vi er helt på høyde med Lillestrøm. Jeg er godt fornøyd med det vi presterer, spesielt i andreomgang, sa Rekdal.

- Det viser at vi ikke er helt død ennå, sa VIF-treneren.

I toppen og bunnen
Etter 1-0-seier mot Vålerenga foran over 20.000 tilskuere på Ullevaal topper nå Lillestrøm tabellen med 17 poeng, fem poeng foran tabelltoer Brann. Men Brann kan kutte forspranget ned igjen til to poeng med seier over Sandefjord lørdag.

Vålerenga på sin side ligger fremdeles i bunnsjiktet på tabellen. Oslo-klubben ligger på tredje sisteplass, og kan bli passert av både Start og Tromsø etter at den sjuende serierunden blir fullført lørdag.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.