Gå til sidens hovedinnhold

Lillestrøm må vente på Orijenta

Romanus Orijenta har fremdeles ikke dukket opp på Åråsen etter å ha signert en treårsavtale i vinter. - Vi venter på UDI, sukker Frank Grønlund til TV 2 Nettavisen.

Orijenta ble snappet opp av Lillestrøm i vinter fra den nigerianske storklubben Enyimba som vant det afrikanske mesterskapet for klubblag i fjor.

Den 22 år gamle midtstopperen var også i Nigerias tropp som i midten av februar sikret seg bronsemedaljen i Afrikamesterskapet. Orijenta skulle opprinnelig knytte seg til Lillestrøm like etter dette mesterskapet var over, men det har ikke skjedd.

- Han er fremdeles hjemme i Nigeria, og har ennå ikke deltatt på noen treninger med LSK. Men han spilte jo for ikke lenge siden Afrikamesterskapet med Nigeria, og vi håper han holder seg form hjemme i Nigera. Men du vet jo aldri, sier en undrende Frank Grønlund til TV 2 Nettavisen.

UDI-problemer

Lillestrøms daglige leder sier klubben venter på svar fra UDI om arbeidstillatelse før Romanus Orijenta blir spilleklar for sin nye klubb.

- Jeg har snakket med UDI senest i dag, og gitt utrykk for at det haster for oss. Vi håper at en arbeidsavtale går i orden slik at han rekker Tippeligastarten. Vi forsøker å få orden på papirene allerede før 23. mars. Da kan Orijenta være med oss ned til Marbella på treningsleir, og få møtt trenerne og spillerne. Det er i hvert fall planen, opplyser Frank Grønlund.

- Men det er ingen fare for at overgangen kommer til å kollapse?

- Nei, det kommer den ikke til å gjøre. Det er jeg helt sikker på, sier Grønlund.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget