Lillestrøm neste for Newcastle

Foto: (Reuters)

Med seieren over Chelsea fikk Newcastle 7.plassen på tabellen, som sikrer kvalifisering til neste års UEFA Cup. Der venter trolig Lillestrøm SK.

07.05.06 21:56

NEWCASTLE-CHELSEA 1-0: Forsvarer Titus Brambles scoring kvarteret før slutt mot et B-preget Chelsea sørget for en fortjent hjemmeseier, og etter en frustrerende sesong var manager Glenn Roeder fornøyd.

- Vi har kommet fra ingenmannsland og sørget for at vi har muligheten til UEFA Cup-spill. Det er utrolig viktig for klubben, sa Roeder til Sky Sports etter kampen.

Mot LSK i juli

Mye tyder derfor på at Michael Owen, Emre, Scott Parker, Celestine Babayaro og de øvrige Newcastle-spillerne møter Lillestrøm over to kamper i midten av juli, for å spille om en plass i UEFA Cupen. LSK må bare slå Keflavik fra Island først.

Etter at Roeder tok over etter at Graeme Souness fikk sparken, har laget kapret 32 av 45 mulige poeng.

- Det er nesten synd sesongen er over. Vi har virkelig løftet oss de siste ukene, sa Roeder, som ledet laget sammen med Alan Shearer.

Mourinho hudflettet Babayaro

Chelsea-manager Jose Mourinho var som alltid pottesur etter et tap, og etter kampen var han ute etter Newcastles - og eks-Chelsea-spiller - Celestine Babayaro. Mourinho mente han burde fått rødt kort etter en felling av Arjen Robben.

- Babayaros takling er et rødt kort i alle andre land, i alle andre divisjoner og på alle andre baner, sa Mourinho.

- Robben er en heldig gutt. Han er heldig som skal til VM-sluttspillet. Akhilles-skader er noe av de verste du kan få, og måten han ble taklet bakfra på... Han er veldig heldig.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.