Lillestrøm sa nei igjen

Foto: (FOTO: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX)

Bundesliga-klubben Hannover gjorde et nytt forsøk på å sikre seg Lillestrøms Christoffer Andersson, men fikk nei.

31.01.06 13:58

LA MANGA (TV 2 Nettavisen): Hannover var opprinnelig rystet over Lillestrøms prislapp på svensken, og kjøpte i stedet den danske U21-landslagsspilleren Jonas Troest for 1,5 millioner kroner.

I de siste 24 timene har det imidlertid vært nye samtaler mellom Hannover og Lillestrøm. Det bekrefter Jan Åge Fjørtoft overfor TV 2 Nettavisen.

- Det var nye samtaler, men vi kom ikke til enighet, sier Fjørtoft.

Og forklarer:

- Avstanden var opprinnelig rimelig stor. Det kom seg i løpet av samtalene, men ikke til et nivå som vi kunne akseptere. Da det ble snakk om et kompromiss, kom de plutselig med et forslag om å leie Christoffer. Det hadde vi sagt klart fra om i flere uker at vi ikke var interessert i. Dermed ble det ikke noe av dette, sier LSK-manageren.

- Men dere mister ham jo i fem kamper hvis han blir tatt ut til VM?

- Det har ikke hatt noe å si for vår vurdering. Blir han tatt ut til VM, vil Lillestrøm være stolte over at vi har en VM-spiller, sier Fjørtoft.

- Ble Andersson skuffet?

- Han har fått full informasjon om hva som er gjort i denne saken, og har full forståelse for det. Og han kommer sikkert til å få liknende tilbud i sommer eller senere uansett, påpeker Fjørtoft.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.