Gå til sidens hovedinnhold

Lillestrøm videre i cupen etter ekstraomganger mot Grorud

LSK slet lenge, men i ekstraomgangene dukket Thomas Lehne Olsen opp og sørget for avansement i til fjerde runde i cupen.

GRORUD - LILLESTRØM 2-2 (2-3 e.e.o.):

LSK har vist svært positive takter i Eliteserien denne sesongen, men fikk det svært tøft mot Grorud i tredje runde av cupen onsdag.

Laget som ligger nederst på tabellen i OBOS-ligaen var nemlig på vei mot seier, men to minutter før fulltid utlignet Vetle Dragsnes til 2-2. Og i ekstraomgangene ble storscorer Thomas Lehne Olsen den store helten for kanarifuglene.

Grorud i ledelsen til pause

Det var LSK som kom best i gang da en klarering havnet hos Ifeanyi Mathew, som fra 18 meters hold banket ballen i mål på halv volley.

Før pausesignalet gikk hadde imidlertid Grorud klart å snu kampen.

Først utlignet Henrik Bredeli fra ellevemeteren, før Omar Bully Drammeh sendte vertene i ledelsen på strålende vis. 18-åringen kombinerte med Kevin Mankowitz, dro av en forsvarer, før han fra spiss vinkel plasserte ballen i lengste.

Sen utligning - Lehne Olsen helt i ekstraomgangene

Etter hvilen presset LSK på for utligning, og ett og et halvt minutt før fulltid satt den. Fra 12 meter smalt Vetle Dragsnes ballen opp i det høyre hjørnet, utagbart for Grorud-målvakt Vegard Storsve.

Og i ekstraomgangene trakk LSK det lengste strået. Storscorer Lehne Olsen var på rett sted til rett tid da han satte inn en retur fra kloss hold.

Dermed kan kanarifuglene puste lettet ut for avansement til fjerde runde i cupen.