RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lindegaard mot Old Trafford-debut

Foto: Tony Marshall / PA Photos
Anders Lindegaard står trolig lørdagens kamp mot Crawley i FA-cupen.

Det går mot hjemmedebut for den tidligere Aalesund-keeperen Anders Lindegaard. Lørdag tar Manchester United imot Crawley i FA-cupen, og dansken tippes å starte kampen. Ifølge Uniteds egne hjemmesider bekrefter Sir Alex Ferguson i dag at han kommer til å gi Lindegaard Old Trafford-erfaring lørdag.

- Det er den beste og største utfordringen en keeper kan ha i hele verden. Det er jobben alle keepere vil ha, nemlig være nummer én for Manchester United. Små barn vil være det, og de største målvaktene i verden vil være det. Og jeg vil være det, sier Lindegaard i et intervju med United Review.

- Tap uaktuelt
Skulle lille Crawley gå seirende ut av oppgjøret, vil det være en av de største sensasjonene som har funnet sted på en fotballbane noen gang. Det bekymrer ikke Lindegaard, som debuterte i United-drakta i FA-cupens fjerde runde borte mot Southampton.

- Det er ikke aktuelt. Man kan ikke gå rundt og bekymre seg for hva som skjer om man taper. Man må tenke positivt, det samme gjelder på lørdag. Tap er ikke et alternativ, sier Lindegaard.

Blåser i rykter
Den danske landslagskeeperen blir spurt om han blir forstyrret av de stadige ryktene om storkeepere på vei inn portene på Old Trafford, i lys av Edwin van der Sars planer om å legge opp.

- Man kan ikke gjøre noe med det, så det vil ikke hjelpe meg å bruke energi på det. Jeg er vant til rykter, sier Lindegaard til United-blekka.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere