RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lindsey Vonn skilles

Foto: Alessandro Della Bella (Ap)
Sist oppdatert:
Går fra mannen etter fire år.

Verdens beste kvinnelige alpinist, Lindsey Vonn, bekrefter overfor Denver Post at hun er i ferd med å skill seg fra sin mann gjennom fire år, Thomas Vonn.

- Det er med stor sorg at jeg annonserer at Thomas og jeg har begynt prosessen med en skilsmisse, sier 27-åringen.

- Dette er en ekstremt vanskelig tid i privatlivet mitt, og jeg håper media og fans kan respektere mitt behov for privaliv, sier hun videre.

Til tross for problemene på kjærlighetsfronten, vil Vonn fortsette sesongen som normalt.

Thomas Vonn har vært med i teamet til sin kone og gitt henne taktiske råd samt tatt seg av mye av konas utenomsportslige forretninger. Men under verdenscuprennene i Aspen var ikke Thomas med i kretsen rundt kona, og spekulasjonene begynte å gå.

Lindsey Vonn kjørte lørdagens slalåmrenn i Aspen med en 12.-plass som resultat. På grunn av ryggproblemer valgte hun å stå over søndagens slalåm. Vonn vant sesongens første storslalåmrenn i Sölden i slutten av oktober.

Det har neppe noen sammenheng med skillsmissen, men for kort tid siden gikk Vonn på skoleball med en skistudent som dristet seg til å be ut superstjernen.

Les den herlige historien her: - Hun sa ja!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere