RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lindsey Vonn tar pause

Foto: Reuters
Sist oppdatert:
- Jeg prøver å holde meg positiv, skriver alpinstjernen på Facebook.

Den amerikanske stjernealpinisten Lindsey Vonn har bestemt seg for å ta en pause og går derfor glipp av de fire neste verdenscuprennene i Europa.

Den 28 år gamle alpinisten har hatt sine opp- og nedturer denne sesongen. Hun ble sendt til sykehus med store magesmerter, men slo kraftig tilbake med å vinne alle rennene i Lake Louise noen dager senere.

Etter helgens renn i Val d'Isère sa hun at hun følte seg sliten, og mandag bekreftet det amerikanske skiforbundet at den olympiske OL-vinneren i utfor vil dra hjem til USA for å hvile ut.

- Sliter med å finne den energien jeg vanligvis har ... må tenke hardt de neste dagene hva jeg skal gjøre de kommende ukene, og hvordan jeg skal finne tilbake til kreftene. Prøver å holde meg positiv, skrev hun på sin Facebook-side.

I forrige uke kom det fram i et intervju med magasinet People at hun i flere år har slitt med depresjoner og at hun har brukt anti-depresiver.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere