I podkasten Match of the Day Top 10 forteller Lineker at han er nabo og en nær venn av Manchester United-direktør Ed Woodward, skriver flere medier, blant annet The Mirror.

Og England-legendens vennskap med Woodward førte til at han kom tettere på Ronaldos sjokkerende overgang tilbake til United enn de fleste.

De siste forhandlingene i overgangen fant nemlig sted i Linekers hage, der Woodward ble opptatt i telefonsamtale med Ronaldos agent, Jorge Mendes.

Les også: Elyounoussi kommer med innrømmelse: - Tatt lengre tid enn ønsket

- Legger alle kortene på bordet

Lineker hevder også at han har et bilde av Woodward mens han snakker med Mendes på telefonen.

- Jeg legger alle kortene på bordet - Ed Woodward er en god venn av meg og bor ved siden av meg, sier han, før han fortsetter:

- Han signerte Cristiano Ronaldo da han var i hagen min. Da han gikk inn var han i en telefonsamtale med Jorge Mendes - jeg håper jeg ikke avslører for mye! sier Lineker.

Woodward fikk som kjent Ronaldo til å signere for Manchester United. Storklubben måtte betale rundt 20 millioner euro for portugiseren, som signerte en avtale på to år med opsjon på ytterligere ett år.

36-åringen har ikke brukt lang tid på å finne seg til rette igjen i England, og har scoret fem mål på hans seks første kamper i hans andre periode i klubben.

Les også: Irland-stjerne med oppsiktsvekkende korona-uttalelse: - Jeg kommer ikke til å gjøre det

- Ser annerledes ut

Alan Shearer var også med i podkasten til Lineker, og mener det var en «no-brainer» for Manchester United å resignere Ronaldo. Han tror overgangen vil gjøre at klubben kan være med å kjempe om de største titlene igjen.

- Manchester United har ikke klart å utfordre de siste årene, men de har sett annerledes ut nå med Ronaldo. De er klare til å utfordre nå, sier han.

Les også: Vålerenga-topp reagerer kraftig på NFFs håndtering: - Hva f*** er det som skjer hos dere

For å sette overgangen i perspektiv uttalte Shearer følgende:

- De solgte Daniel James for 25 millioner pund og hentet inn Ronaldo for samme pris.

Men til tross for at Shearer har likt det han har sett av Manchester United siden Ronaldo ble hentet inn, har ikke alle blitt overbevist av det rødtrøyene har levert den siste tiden.

De røk ut av Ligacupen da West Ham slo dem 1-0, som senere ble fulgt opp med tap for Aston Villa i Premier League. Så tok de det mange mente var en ufortjent seier over Villarreal i Champions League, før de spilte uavgjort mot Everton i helga.

Dette har ført til kritikk til manager Ole Gunnar Solskjær, som virkelig får teste seg når landslagspausen er over.

Da venter nemlig seks storlag på de syv neste kampene i Premier League, i tillegg til viktige kamper i Champions League.

På de neste syv kampene i Premier League skal de møte Leicester, Liverpool, Tottenham, Manchester City, Chelsea og Arsenal.