*Nettavisen* Sport.

Linjedommer slått ut av cornerflagg

Foto: Paul Gilham/Getty Images Sport

Et flygende cornerflagg traff Trevor Massey rett i fleisen.

27.02.10 21:54

BIRMINGHAM - WIGAN 1-0:

Med et kvarter igjen å spille av oppgjøret mellom Birmingham og Wigan satte vertenes Liam Ridgewell inn en hard takling på James McCarthy. Men backen stoppet flere en Wigan-vingen.

Taklingen førte nemlig også til at cornerflagget fikk seg en luftetur, og traff linjedommer Trevor Massey rett i fleisen. Mens flagget og McCarthy kom seg, gikk det verre utover dommeren.

Det flygende cornerflagget påførte Massey et kutt i pannen, og linjedommeren måtte forlate banen på båre, skriver Sky Sports. Dommeren skal ha vært tydelig rystet etter hendelsen.

Han fikk også flere minutters behandling ute på banen før han ble båret av, og da kampen startet igjen, var det fjerdedommer Steve Bennett som sprintet opp og ned langs linjen.

Selve kampen ble ingen målrik affære.

James McFadden ble matchvinner på overtid i første omgang da han satte et straffespark i mål. Det var Mario Melchiot som forårsaket straffen, da han felte Keith Fahey på klønete vis.

Seieren betyr at Birmingham er oppe på en foreløpig 8.-plass i ligaen, med 40 poeng etter 27 kamper. Wigan ligger mer utsatt til på en 16.-plass, bare ett poeng over nedrykksstreken.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.