*Nettavisen* Sport.

Linjedommeren: - Det var mål

Foto: (Foto: AFP/Scanpix)

Den slovakiske linjedommeren står på sitt: Luis Garcia fikk ballen over streken før Chelsea sparket den vekk. Se bildene og døm selv.

04.05.05 19:13

Den slovakiske linjedommeren Roman Slysko tok avgjørelsen som hjalp Liverpool til finalen i Champions League. Hjemmelagets Luis Garcia var først på en løs ball i Chelseas femmeter, men William Gallas sparket ballen vekk før den traff nettmaskene. Spørsmålet er om ballen var over streken.

Linjedommeren som vinket for scoring, er overbevist om at han gjorde rett.

- Jeg mener min avgjørelse var korrekt. Den første følelsen min, og den jeg fortsatt har, er at det var scoring, sier Roman Slysko til London Evening Standard ifølge Reuters. Slovaken legger til at han var i godt posisjonert for å se dette.

Chelsea-spillerne mener Slysko ikke kunne ha sett om Garcias avslutning krysset streken eller ikke. Liverpool vant kampen 1-0, og spiller finale i Istanbul 25. mai.

- Jeg er 100 prosent overbevist om at det var mål. Det var en veldig vanskelig situasjon, og i slike situasjoner har man bare noen få hundredels sekund på å reagere. Men jeg så det tydelig, forteller Slysko.

Liverpool ville trolig fått straffespark på grunn av Petr Cechs felling av Milan Baros i forkant av Garcias avslutning, dersom ikke dommeren hadde blåst for scoring.

Hva mener du? Diskuter saken her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.