RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Linser til redning

Sist oppdatert:
Brann-keeper Håkon Opdal har fått superlinser som skal hjelpe ham å holde buret rent under årets sesong.

Ifølge Bergensavisen ser det ut som om Opdals øyne er knallrøde. Årsaken; han skal bli en bedre keeper, og til å hjelpe har han et par linser som skal gjøre dette lettere.

Disse såkalte sportslinsene skal hjelpe ham med sola når han står i mål, og så skal de også sørge for at Opdal får bedre fokus på ballen.

- Det er omtrent som å ha på seg et par med lyse solbriller. Pluss at de gjør at man lettere kan fokusere. På en måte er det som en "solbrillelinse", men med litt flere egenskaper enn bare å dempe solen, sier Opdal til avisen.

Sportslinsene er relativt vanlige blant tennisspillere og golfspillere, men innen fotballsporten er bruken av disse linsene lite utbredt.

Virker gjør de visstnok også. Ifølge Opedal tror han at linsene gjør jobben enklere i buret, men først må han sammenligne med hvordan det er uten superlinsene.

- Jeg har brukt dem under hele oppholdet her ned og vært veldig fornøyd. Nå må jeg sjekke effekten av dem. Men det kan godt hende at jeg kommer til å bruke dem fremover, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere