RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Daniel Oss opp Kemmelberg i Gent-Wevelgem 2010
Daniel Oss opp Kemmelberg i Gent-Wevelgem 2010 Foto: Tim De Waele (@TDWSport.com)

Liquigas satser på ungguttene

Sist oppdatert:
Og håper det er nok til å knekke Fabian Cancellara.

Det er kanskje ikke det sterkeste trekløveret du har hørt om, men Daniel Oss, Peter Sagan og Tiziano Dall'Antonia satser på å skape hodebry for de andre lagene under søndagens Flandern Rundt.

Ikke slått på forhånd
Oss ble i fjor beste italiener i rittet, med sin 28. plass. Da hadde han allerede blitt nummer fem i Gent-Wevelgem, så fjorårssesongen ble på mange måter en gjennombruddssesong for Oss.

Selv Cancellara skremte de fleste med sin fantastiske kjøring i E3 Prijs Vlaanderen forrige lørdag, har ikke Oss og Liquigas tenkt til å gi opp på forhånd.

- Vi star ikke på startstreken og tenker at vi allerede er slått, sier Oss til den italiensek avisen Gazetta dello Sport, ifølge velonation.

- Jeg ønsker å kjøre som en utfordrer til seieren. Hvis det finnes mange måter å tape på, finnes det også en måte å vinne på. Jeg vil prøve å finne å finne på noe som kan avgjøre Flandern Rundt i vår favør.

Les også:Skal lure Cancellara med taktikkeri.

Tilbake i toppform
Om samarbeidet med sine unge lagkamerater Sagan og Dall'Antonia har Oss følgende å si:

- Vi er unge, friske og har et stort ønske om å hjelpe hverandre. Vi ønsker å lykkes.

Under Tirreno-Adriatico pådro Oss seg en forkjølelse. Det kostet han noen dager med trening, men nå nærmer han seg toppformen.

- Alt kan ikke gå slik du ønsker det, slik er livet. Nå begynner beina å fungere godt igjen, så jeg tillater meg selv å være optimistisk.

Les deg opp før Flandern Rundt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere