Gå til sidens hovedinnhold

Liquigas satser på ungguttene

Og håper det er nok til å knekke Fabian Cancellara.

Det er kanskje ikke det sterkeste trekløveret du har hørt om, men Daniel Oss, Peter Sagan og Tiziano Dall'Antonia satser på å skape hodebry for de andre lagene under søndagens Flandern Rundt.

Ikke slått på forhånd
Oss ble i fjor beste italiener i rittet, med sin 28. plass. Da hadde han allerede blitt nummer fem i Gent-Wevelgem, så fjorårssesongen ble på mange måter en gjennombruddssesong for Oss.

Selv Cancellara skremte de fleste med sin fantastiske kjøring i E3 Prijs Vlaanderen forrige lørdag, har ikke Oss og Liquigas tenkt til å gi opp på forhånd.

- Vi star ikke på startstreken og tenker at vi allerede er slått, sier Oss til den italiensek avisen Gazetta dello Sport, ifølge velonation.

- Jeg ønsker å kjøre som en utfordrer til seieren. Hvis det finnes mange måter å tape på, finnes det også en måte å vinne på. Jeg vil prøve å finne å finne på noe som kan avgjøre Flandern Rundt i vår favør.

Les også:Skal lure Cancellara med taktikkeri.

Tilbake i toppform
Om samarbeidet med sine unge lagkamerater Sagan og Dall'Antonia har Oss følgende å si:

- Vi er unge, friske og har et stort ønske om å hjelpe hverandre. Vi ønsker å lykkes.

Under Tirreno-Adriatico pådro Oss seg en forkjølelse. Det kostet han noen dager med trening, men nå nærmer han seg toppformen.

- Alt kan ikke gå slik du ønsker det, slik er livet. Nå begynner beina å fungere godt igjen, så jeg tillater meg selv å være optimistisk.

Les deg opp før Flandern Rundt.

Kommentarer til denne saken