Gå til sidens hovedinnhold

Lisbie-lek med Liverpool

Charlton sendte Liverpool hjem til Anfield med 2-3-tap i bagasjen søndag kveld. Det kan The Valley-fansen takke Kevin Lisbie for. Han scoret samtlige av hjemmelagets mål.

CHARLTON - LIVERPOOL 3-2: Liverpool-manager Gérard Houllier hadde håpet på nok en opptur etter flere fine resultater.

De rødkledde fra Anfield burde tatt tre poeng for å bite seg fast til topplagene - men Charlton ville det annerledes.

Snudde kampen

Vladimir Smicer ga Liverpool ledelsen etter et kvarters spill, men før pause hadde Kevin Lisbie snudd kampen til 2-1 med sine to scoringer.

Michael Owen utlignet på straffe tidlig i 2. omgang, men da det så ut til å gå mot 2-2 var Lisbie frampå igjen sju minutter før slutt.

24-åringen fra Jamaica fikk gå over hele banen, og plasserte ballen elegant bak Jerzy Dudek fra omlag 18 meters hold. Det spørs likevel ikke om Dudek kunne tatt den avgjørende scoringen - polakken var merkelig passiv da ballen suste i nettet.

Skuffet Houllier

Gerard Houllier mente spillerne selv må ta skylden for nederlaget mot Charlton på The Valley.

- Vi hadde full kontroll, men gjorde enkle feil som vi selv ble straffet for, oppsummerte Houllier til klubbens hjemmeside etter kampen.

- Men jeg vil ikke plukke ut en spesiell syndepukk. Vi sviktet kollektivt idag, men hadde samtidig uflaks med avslutningene, mente Houllier.

Han ga likevel skryt til vinnerlaget:

- Det var en god fotballkamp og all kreditt til Charlton for seieren, sa Liverpool-treneren.

Liverpool uheldige

På overtid hadde Liverpool et forsøk i stolpen. Men Harry Kewell maktet ikke å putte ballen på riktig side av stengene. Dermed gikk Anfield-klubben på et noe overraskende nederlag - men Charlton har ved flere anledninger vist at de ikke er et lett lag å møte på eget gress.

Det viste ikke minst Kevin Lisbie Liverpool-spillerne søndag.

PS: John Arne Riise spilte hele kampen for Liverpool.

HTML EMBED
Reklame

Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus