RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lite vellykket Riise-innhopp

Sist oppdatert:
Bjørn Helge Riise fikk omsider spilletid for Fulham, men nordmannen klarte ikke å snu kampen mot West Bromwich.

WEST BROMWICH - FULHAM:

Før Fulhams bortekamp mot overraskelseslaget West Bromwich hadde kun Riise bokført noen få minutter med spilletid i årets Premier League-sesong. For Riise var det dermed svært etterlengtet da han fikk sjansen av Mark Hughes med 18 minutter igjen på stadionuret.

Da Riise kom på banen jaget Fulham utligning, til tross for at det var gjestene som kom fikk best start på kampen. Fulham - med Brede Hangeland fra start - fikk en drømmestart etter åtte minutter. Zoltans Geras knallskudd fra 25 meter gikk i stolpen, før den gikk i ryggen på Carson og i mål.

Servitøren Brunt
Ti minutter senere kom West Bromwichs utligningsmål. Chris Brunt spilte på vakkert vis fram Youssuf Mulumbu, som svarte med en iskald avslutning alene med Mark Schwarzer.

Brunt var også arkitekten bak hjemmelagets andre scoring. Midtbanespilleren fant først Jerome Thomas ute til venstre. Han spilte 45 grader ut til Marc-Antoine Fortuné, som fikk en enkel jobb med å sette inn 2-1-målet.

Riise med svake cornere
Bjørn Helge Riise fikk ikke vist seg fram fra noen spesielt god side etter han entret banen. Den tidligere Lillestrøm-spilleren fikk til og med tillit som cornerlegger, men oppgavene utførte han heller dårlig. På overtid skjedde det imidlertid noe etter en av Riises cornere. Et kort hjørnespark ble slått videre inn i feltet. Fulham ropte på hands og straffe i situasjonen som fulgte, uten at kampens dommer valgte å blåse straffe.

Dermed står Fulham med kun én seier etter ni kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere