RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX

Liten tro på LSK-medalje

Sist oppdatert:
Lillestrøm-spillerne tror det blir vanskelig å ta medalje etter poengtapet mot Start på Sør Arena.

SØR ARENA (Nettavisen) START-LILLESTRØM 0-0:

- Næsh, nå blir det vanskelig. Vi må selvsagt vinne hjemme mot Sandefjord i siste serierunde. I tillegg må vi har mye flaks. Både Stabæk og Viking må avgi poeng. Å avgi poeng i nøkkelkamper holder ikke når du skal kjempe om medaljer, sier Simen Brenne til Nettavisen.

Lillestrøm fikk aldri uttelling mot et hardtkjempende Start-lag, men hadde nok av muligheter til å vinne kampen. Lillestrøm ligger to poeng bak Stabæk som ligger på andreplass og ett poeng bak Viking på tredje. Stabæk skal til Drammen for å spille mot Strømsgodset. Viking møter Vålerenga hjemme i siste serierunde.

Se kampen i opptak på TV 2 Sumo

Uenig med sjefen
Tom Nordlie mener bredden i stallen er for dårlig for øyeblikket. Brenne er uenig og mener Lillestrøm har en slagkraftig stall.

- Det er klart at det er en utfordring at det blir så store utskiftninger fra kamp til kamp. Jeg kan være enig i at skader og karantener får ta sin del av skylda, men totalt sett føler jeg vi har en bra stall, sier Brenne.

Også Arild Sundgot tror medaljen røk i Kristiansand søndag kveld.

- Det blir knalltøft. Selvsagt er ikke dette godt nok av oss, men vi må jo bare håpe på at noen av de andre avgir poeng.

Spissen er heller ikke enig med Nordlie i at bredden i stallen er for dårlig.

- Vi har en sterk stall med mange gode spillere, men denne sesongen har vært spesiell med tanke på antal skader og suspensjoner.

Evaluering
Lillestrøm-trener Tom Nordlie vil ikke skrike om forsterkninger, men vil ta en runde med spillerne etter sesongen.

- Vi må evaluere sesongen etter cupfinalen. Det har blitt altfor mange suspensjoner. For å gi et eksempel har vel Frode Kippe måtte stå over seks kamper på grunn av karantene. I tillegg har han vært skadet i tre.

Mot Start måtte Nordlie nok en gang komponere en helt ny forsvarsrekke på grunn av skader og suspensjoner.

- Jeg visste på forhånd at Pål Steffen Andresen måtte stå over på grunn av karantene. Frode Kippe måtte kaste inn håndkleet i siste liten. Det betyr at vi ikke har flere midtstoppere. Heldigvis taklet både Marius Johnsen (back) og Anders Rambekk (back) stopper-rollen bra. I tillegg må jeg skryte av midtbanespilleren Espen Sørgård som måtte spille back, sier LSK-treneren.

- Det er ikke optimalt å måtte rokere slik. Det er viktig med kontinuitet spesielt i forsvar, innrømmer Simen Brenne.

Se høydepunkter fra kampen her:

195308

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere