*Nettavisen* Sport.

Litt av en nabokrangel!

UTVIST: El-Hadji Diouf ble utvist i onsdagens kamp mellom Rangers og Celtic. Foto: Lynne Cameron (Pa Photos)

El-Hadji Diouf var den tredje Rangers-spilleren som fikk rødt kort, men den eneste som fikk politiet på nakken.

De kjemper en innbitt kamp om ligagullet i Skottland, og onsdag kveld møttes Rangers og Celtic igjen - denne gangen til naboduell i den femte runden av den skotske cupen.

Og som for halvannen uke siden, var det Celtic som igjen dro det lengste strået i et av verdens mest kjente lokalderbyer.

Tre røde kort
Med Thomas Rogne som ubenyttet reserve, fikk Celtic overtaket i kampen da Rangers' Steven Whittaker pådro seg direkte rødt kort etter 35 minutters spill. Midtbanespilleren kom med en helt unødvendig takling mot Celtics Emilio Izaguirre, og Rangers måtte dermed fortsette med en mann mindre.

Det straffet seg tre minutter ut i andre omgang, da høyrebacken Mark Wilson var framme i feltet og satte inn 1-0-scoringen.

Rangers klarte aldri å slå tilbake, og dagen endte helsvart da Madjid Bougherra skaffet laget deres andre røde kort i matchen på overtid av kampen.

Og det var ikke nok med det: El-Hadji Diouf klarte å pådro seg et rødt kort etter at kampen var ferdigspilt, etter det som tilsynelatende var en krangel med dommer Calum Murray.

Fikk politiet på nakken
Tre røde kort, altså, til Rangers.

Enden på visa ble at Diouf gikk bort til Rangers-fansen og dro av seg trøya for å kaste den til supporterne. En politimann forsøkte å hindre Diouf i nettopp det, men spilleren som er på lån fra Blackburn lot seg ikke stoppe av lovens håndhever, og fikk til slutt kastet drakta av gårde.

Uten at det hjalp Rangers til en kvartfinaleplass.

PS. Selv med Celtics seier over Rangers også i ligaen, ligger likevel sistnevnte best an i kampen om seriegullet etter Celtics 2-0-tap for Motherwell sist søndag.

Annonsebilag