RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liv Grete - en vanlig mamma

Foto: Jon Hagebø
Sist oppdatert:
BEITOSTØLEN ( TV 2 Nettavisen). Liv Grete Skjelbreid Poiree tror ikke hennes hverdag som toppidrettsutøver og mamma er særlig forskjellig fra hverdagen til en «vanlig» mamma.

Datteren Emma (snart 2) er stort sett med mamma (og pappa Raphael) på alle treningssamlinger og renn.

- Jeg får nok sett mer til Emma daglig når jeg trener, enn andre mammaer. Men jeg får mindre tid til henne i helger og i ferier i forhold til andre. Men stort sett er det ikke så veldig stor forskjell, sier hun til TV 2 Nettavisen.

Litt forskjell
Hun er litt spent på hvordan det blir nå som konkurransesesongen tar til med mye reising.

- Det var kanskje lettere i fjor da Emma var mye mindre. Nå er hun kommet i trass-alderen, og har oppdaget at hun har en egen identitet. Med alt det fører med seg.

- Men det er jo også positive sider av at hun gror til. Nå er det jo veldig spennende for henne å overnatte hos mormor og «Besse» og sånt, forteller Liv Grete til TV 2 Nettavisen.

Som andre
Skiskytterdronningen var fullbooket med intervjuer under pressetreffet på Beitostølen. I tillegg må hun skjøtte treningen. Da får hun sett lite til datteren.

- Sånn som i dag har jeg ikke fått sett henne annet enn til to måltider. Og det er klart at jeg som alle andre mammaer har dårlig samvittighet overfor henne når jeg ikke får sett henne så mye.

Ektemann Raphael Poiree vil gjerne ha søsken til Emma.

- Men ikke før etter OL i Torino, sier han til TV 2 Nettavisen.

Kan fortsette etter OL
Liv Grete er enig i det. Men det er ikke sikkert at det blir umiddelbart etter lekene.

- Jeg vil gjerne ha flere barn. Men det kan godt hende at jeg fortsetter karrieren til etter OL i Torino. Men den avgjørelsen vil jeg ikke ta før ut på sommeren 2006.

- Jeg vet av erfaring at jeg umiddelbart etter en sesong har lyst til å legge opp. Men så får jeg veldig lyst til å satse for fullt igjen når vi kommer til mai-juni. Så jeg kommer til å ta min beslutning om jeg fortsetter i juli i 2006, forteller hun til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere