Gå til sidens hovedinnhold

Liv Grete fornøyd tross bomtur

OBERHOF (TV 2 Nettavisen): Liv Grete Skjelbreid Poiree henger ikke med hodet etter dagens 8. plass. - Jeg er veldig, veldig fornøyd med to gull og en 8. plass i VM, sier hun.

Liv Grete åpnet dagens løp oppskriftsmessig, men skjøt seg bort på første stående da hun pådro seg hele fire tilleggsminutter. Med fem bom totalt, endte Poiree på 8. plass.

Humøret på topp
Gladjenta tar imidlertid dagens noe skuffende plassering med fatning.

- For å være helt ærlig så er jeg veldig, veldig godt fornøyd med to gull og en 8. plass til nå i VM. Jeg synes det er ganske så bra, uansett hva andre måtte synes, sier en smilende Liv Grete til TV 2 Nettavisen.

Hun har ingen god forklaring på hvorfor det gikk galt på første stående i dag.

- Nei, jeg er usikker på hva som skjedde med meg på standplass. Når du først starter å bomme så er det svært vanskelig å oprettholde riktig fokus, sier Poiree, som for øvrig var tålig fornøyd med innsatsen i sporet.

Riktig å hvile
- Tror du den hvildagen du innvilget deg selv i går hadde noen negativ innvirkning på innsatsen i dag?

- Nei, overhodet ikke. Jeg hadde hatt mye mindre å gå på i dag dersom jeg ikke hadde tatt det rolig i går. Jeg trengte virkelig en fridag for å komme til hektene igjen. Jeg trengte å bare være mamma, sier en munter Skjelbreid Poiree til TV 2 Nettavisen.

Hun utelukker heller ikke at hun vil bevilge seg seg en ekstra fridag utover i mesterskapet.

Rådgir hverandre
Liv Grete legger vekt på at ektemannenen Rafael er av uvurderlige støtte for henne under årets VM. Sammen rådgir og støtter de hverandre, men hun ser helst at sin kjære ikke blir bedre enn nummer syv i morgen.

- Jeg håper han ikke blir bedre enn nummer syv i morgen, for da er han ikke bedre enn meg sammenlagt, sier en ironisk og smilende Liv grete Skjelbreid Poiree, som på ingen måter depper over dagen plassering.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar