Gå til sidens hovedinnhold

Liv Grete på bomtur

Liv Grete Skjelbreid Poirée skjøt seg bort på jaktstarten, og måtte ta til takke med fjerdeplass. Tyske Uschi Disl vant.

Liv Grete Skjelbreid Poirée gikk først ut på jaktstarten i Pokljuka og denne ledelsen øket hun på de to første skytingene.

Men da det ble stående skyting sprakk Skjelbreid Poirée. Først ble det tre bom på tredje skyting, før hun fulgte opp med ytterligere to på siste.

- Veldig bra liggende skyting, bra på ski, men dårlig på stående skyting, sa det norske skiskytteresset til NTB etter rennet.

- Jeg er rett og slett ikke helt i form på stående. Timingen stemmer ikke helt. Jeg blir litt for sen i avtrekket; trykker av på vei ut av blinken i stedet for på vei inn. Det er bare småting jeg må jobbe med videre for å få på plass, tror Skjelbreid Porée.

Den tyske veteranen Uschi Disl benyttet muligheten til å gå inn til en enkel seier.

Kampen om andreplassen ble det tettere. Verdenscupleder Sandrine Bailly fikk slengt seg over målstreken rett foran Olga Pyleva.

Skjelbreid Poirée klarte akkurat å knipe fjerdeplassen foran Katrin Apel.

Gunn Margit Andreassen beholdt sjetteplassen som hun hadde da hun gikk ut. Linda Tjørhom ble nummer elleve. De øvrige norske endte langt bak.

Bakgrunn:

Liv Grete Skjelbreid Poirée vant onsdagens sprint i Pokljuka og går derfor først ut på dagens jaktstart.

Men den norske småbarnsmammaen er bare 5,7 sekunder foran tyske Uschi Disl ut fra start.

Gunn Margit Andreassen er den andre norske jenten som går ut. Hun starter 41 sekunder etter Skjelbreid Poirée.

HTML EMBED
Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger