RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool avviser manager-rykte

Foto: EPA/Scanpix
Liverpool avviser bestemt at de har tatt kontakt med Jose Mourinho. Porto-treneren er en av Europas mest ettertraktede, og hevder selv han har tilbud fra to klubber i Premier League.

- I motsetning til artiklene i pressen, har Liverpool ikke tatt kontakt med eller tilbudt kontrakt til Porto-trener Jose Mourinho, sier Liverpools daglige leder Rick Parry.

Så kan man kanskje spørre seg om klubben i så tilfelle burde ta kontakt med portugiseren. 41-åringen vant den portugisiske ligaen og UEFA-cupen med Porto forrige sesong, som var hans første som hovedtrener.

Imponerte Robson
Denne sesongen har han ledet klubben til semifinale i Champions League. Det går også mot et nytt seriegull i Portugal. Porto leder med seks poeng på Sporting Lisboa tre runder før slutt.

- Han er en god fotballstudent, veldig intelligent, ambisiøs, entusiastisk og nysgjerrig, sier Sir Bobby Robson, som vet hva han snakker om. Mourinho var Robsons assistent da engelskmannen var manager i Sporting Lisboa, Porto og Barcelona.

Senere fikk Mourinho også sjansen til å lære litt om faget fra nederlenderen Louis van Gaal, som overtok i Barcelona etter at Robson fikk sparken.

Mourinho har allerede uttalt offentlig at han kommer til å forlate Porto etter årets sesong. Han hevder selv at han har fått tilbud fra to forskjellige klubber i Premier League.

The Sun har tidligere hevdet at Tottenham Hotspur skal ha gitt portugiseren et tilbud.

Spurs eller Chelsea?
- Jeg er blitt kontaktet av en person som snakker på vegne av Tottenham. Det var ikke en normal kontakt mellom spiller og klubb. Det tyder på at det er konkret interesse fra ledelsen i klubben, sa Mourinho ifølge The Sun den gang.

Tidligere denne uka ble suksesstreneren også koblet til managerjobben i Chelsea. Ifølge Daily Mirror skal Mourinho være førstevalget til Roman Abramovitsj.

Jose Mourinho ble ved årsskiftet kåret til årets trener i Europa av de rundt 1,5 millioner leserne som stemte via UEFAs hjemmeside.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere