*Nettavisen* Sport.

Liverpool bekrefter Suarez-bud

Foto: Getty Images / All over Press

Liverpool-direktør tok bladet fra munnen.

15.07.13 22:00

Forrige uke skrev flere britiske medier at Arsenal hadde lagt inn et bud på Liverpools kontroversielle angriper Luis Suarez.

Ingen av klubbene har verken bekreftet eller avkreftet dette før Liverpool-direktør Ian Ayre tok bladet fra munnen mandag.

- Vi har mottatt et tilbud som ble ganske offentlig fra Arsenal. Vi sa nei til det tilbudet og så vidt vi vet, dukker han opp på trening igjen hos oss. Vi forholder oss til det sier Ayre til Bloomberg.

- Har ikke sagt han vil bort
I uruguayanske medier har intervjuer med Liverpool-spissen blitt tolket i diverse retninger, men Ayre forholder seg til det han selv hører fra spissen.

- Jeg har hørt at han har sagt at det ville være en god mulighet for ham å spille for Arsenal eller Real Madrid, men jeg kan garantere at han ikke har ringt meg og sagt at han vil bort, sier Ayre.

Liverpool-direktøren sier det er langt fra uvanlig at klubben mottar bud på sine spillere.

- Vi får mange bud på våre spillere, til forskjellige tidspunkt. Når vi kommer til en situasjon der spilleren absolutt ikke vil være her og vi ikke vi ha ham her, så er det noe annet.

Tror det roer seg
Ayre håper overgangsryktene rundt Suarez vil roe seg når uruguayaneren slutter seg til Liverpools sesongoppkjøring.

- Akkurat nå hadde vi elsket å se Luis ta på seg Liverpool-drakta før kommende sesong, og vi håper det blir annerledes og roer seg når han er tilbake.

Til tross for flere kontroversielle episoder og snakk om en overgang bort fra klubben, tror ikke Ayre at noen Liverpool-supportere vil vende spissen ryggen. Nå håper han at Liverpool kan tilby ham Champions League-spill i løpet av et par år.

- Han er en ambisiøs ung spiller. I media har han snakket om at han ønsker å spille i Champions League. Det er vår jobb å overbevise Luis om at dette er rett sted å være for å oppnå de tingene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.