RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AP/Scanpix)

Liverpool best til slutt

Sist oppdatert:
Liverpool slet lenge mot Inters ti spillere, men målene kom i grevens tid.

Rafael Benitez sitter utrygt som Liverpool-manager etter cupexiten mot Barnsley denne helgen og svak form i ligaen etter jul.

VI FULGTE MESTERLIGAEN DIREKTE!

Opptur
Mot Inter i Mesterligaens åttendelsfinale fikk både Benitez og laget hans en etterlengtet opptur. Det så lenge ut til å gå mot 0-0, selv om Liverpool presset hardt mot ti Inter-spillere. Marco Materazzi fikk nemlig to gule kort i løpet av den første halvtimen, og måtte dermed ta en tidlig dusj.

Mot slutten løsnet det imidlertid for hjemmelaget. Dirk Kuyt satte inn 1-0 på halvvolley fem minutter før slutt, mens Steven Gerrard doblet ledelsen med et lurt langskudd i det 90. minutt.

Kampen endte 2-0, noe som er et godt utgangspunkt for Liverpool før returmøtet i Italia - som spilles 11. mars.

- Dette var en stor kveld for alle i Liverpool, men vi må fortsatt spille bortekampen i Milan. Det var en fantastisk stemning her i dag, supporterne var utrolige, sier målhelt Dirk Kuyt til TV 3.

John Arne Riise så hele oppgjøret fra benken.

Målløst
Chelsea var også i aksjon i kveld. Avram Grants mannskap spilte 0-0 borte mot greske Olympiakos, og har dermed et greit utgangspunkt før returkampen på Stamford Bridge.

I Italia tok Roma i mot Real Madrid. Bortelaget åpnet best da Raúl puttet etter åtte minutter. Omtale Guti sto for den målgivende pasningen. Roma slo tilbake og utlignet ved David Pizarro i det 25. minutt.

Snuoperasjonen var komplett da Mancini scoret for Roma i det 58. minutt. 2-1 ble også sluttresultatet, og Real Madrid tar med seg et viktig bortemål hjem til Spania.

I kveldens siste kamp møttes Schalke og Porto i Tyskland. Hjemmelaget vant 1-0 takket være en Kevin Kuranyi-scoring etter bare fire minutter.

Returkampene spilles 5. mars.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere