RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool-boss vurderer å trekke seg

Sist oppdatert:
Liverpools styreformann David Moores vurderer sin framtid i klubben.

Årsaken er turbulensen rundt snakket om en overtakelse av klubben.

På en særdeles stormfull generalforsamling torsdag kveld ble det klart at den lokale forretningsmannen Steve Morgan har kommet med et fjerde bud i forhold til å kjøpe opp klubben. Liverpool har også vært i amerikansk og thailandsk søkelys det siste året.

- Jeg vurderer fortsatt Morgans tilbud, og kanskje er det på tide nå. Jeg elsker klubben, men jeg kan ikke konkurrere med Morgans millioner. De siste 12 månedene har ikke vært lette. Jeg har knapt nok sovet, og familien min – det er vanskelig for dem, sier en åpenhjertig Moores til BBC Sport.

Morgan, som er den tredje største aksjonæren i Liverpool, har brukt 300.000 pund på ren juridisk bistand det siste året.

- Jeg kunne tenke meg å komme meg videre nå. Jeg har et tilbud på bordet, og dere kan få penger i banken innen jul, slik at manager Rafael Benitez kan få penger til spillerkjøp. Vær så snill: akseptér tilbudet mitt, sier Morgan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere