Den engelske toppklubben Liverpool har det siste året fått mye uønsket oppmerksomhet i media, på grunn av interne stridigheter mellom eierne, manageren og klubbens daglige leder.

Nå hevder imidlertid klubbens daglige leder, Rick Parry, at alt er i sin skjønneste orden på Anfield. Han tror at alle som er involvert i å drive klubben nå jobber sammen for å oppnå suksess på fotballbanen.

- Alle drar i samme retning nå. Det har vært god og regelmessig dialog mellom de to eierne den siste tiden og de har vist fantastisk støtte til klubben de siste seks månedene. Spesielt på transfermarkedet, sier Parry.

Liverpool-bråket startet med at klubbens amerikanske eiere, Tom Hicks og George Gillett, var uenige om hvordan klubben skulle drives. De to «rikingene» gikk derfor til verbalt angrep på hverandre i full offentlighet.

Da eierstriden hadde roet seg, var det manager Rafa Benitez og Rick Parry sin tur til å ryke i tottene på hverandre. Benitez og Parry var uenige om hvilke spillere klubben skulle kjøpe og den spanske manageren ønsket mer innflytelse når det gjaldt overganger.

Ifølge Parry skal imidlertid også denne konflikten nå være over.

- Folk glemmer fort at vi har hentet Robbie Keane og betalt en stor sum for Javier Mascherano. Dette viser at eierne er dedikert til klubben, sier Parry.

Rick Parry har den siste tiden blitt knyttet til en jobb i det engelske fotballforbundet, men har enn så lenge ingen planer om å forlate jobben på Anfield.

- Jeg er fortsatt her, men fokuset burde ikke være på meg. Fotball handler først og fremst om spillerne, sier den daglige lederen.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).