Det ble ikke noe VM-gull på Arjen Robben, til tross for at han ved to anledninger kunne sørget for at Nederland endelig fikk den etterlengtede gullmedaljen i årets finale mot Spania.

Mesterliga-triumfen gikk også i vasken da Bayern München tapte finalen mot Jose Mourinhos Inter, men Robben kunne i det minste innkassere «The Double» i Tyskland forrige sesong.

- Like god som Messi
Robben spilte under nettopp Mourinho i Chelsea, og da var han også lagkamerat med Liverpools nye nummer 10, Joe Cole. Og nederlenderen er full av lovord om sin gamle lagkamerat.

- Jeg har lest Gerrards uttalelse om at Cole er like god med ballen som Messi, og må si meg enig. Etter å ha trent sammen med ham i flere sesonger, kan jeg trygt si at Joe kan gjøre utrolige ting med ballen. Han er absolutt like god som de aller beste jeg noen gang har sett, sier Robben ifølge liverpoolfc.tv.

- Om Joe får spille i en mer sentral rolle, kommer han til å både score og skape mye mer enn tidligere. Jeg tror han kan bli en het kandidat til årets spiller om han blir brukt riktig i Liverpool. Men Joe kan mer enn å drible og trikse, han har også evnen til å slå de rette pasningene. Han kommer til å skape mye for Torres, og hjelpe Liverpool til trofeer denne sesongen, sier han.

- Bedre enn Barca
Det har blitt snakket mye om angrepsrekkene til topplag som Barcelona, Real Madrid, og Robbens egen klubb Bayern München den siste tiden, men vingen mener at det er Liverpool som for tiden kanskje har den farligste angrepstrioen.

- Med en trio som Gerrard, Torres og Cole på topp tror jeg Liverpool kan utfordre i Premier League allerede denne sesongen. Når du ser på den trioen, så sliter du med å finne noe annet lag som kan matche det i Europa, og da er Barcelona inkludert, sier nederlenderen.

Landslagsspilleren tror også at Chelsea kommer til å angre på at de ikke strakte seg lenger for å beholde Cole i London.

- Jeg mener det var en stor tabbe av Chelsea å slippe ham. Og jeg tror fansen mener det samme. Han er 28, og selv om han er skadet mye, er han fortsatt verdt 150 millioner, sier Robben.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!