Gå til sidens hovedinnhold

- Liverpool er et fryktelig lag

AC Milans trener Carlo Ancelotti gruer seg til Champions League-finalen 25. mai. - Liverpool er et fryktelig lag å spille mot, sier han.

AC Milan møter Liverpool i Champions League-finalen i tyrkiske Istanbul 25. mai. Carlo Ancelotti har allerede startet den psykologiske krigføringen.

- Liverpool er et fryktelig lag å spille mot, sier han til The Sun.

Og utdyper:

- En mørk sky
- De er svært godt organisert i forsvar, og jeg er sikker på at de kommer til å legge en mørk sky over våre angrepsplaner.

Han advarer allerede sine disipler mot å falle for Liverpools defensive taktikk.

- Mot Juventus og Chelsea fikk de kampen inn i den rytmen de ønsket. De ga ballen vekk lite, og utnyttet sine sjanser svært bra, mener Ancelotti - uten å legge skjul på at han har gjort sine hjemmelekser grundig.

- Vi må forberede oss svært bra før kampen mot Liverpool, og beholde fatningen i kampen mot dem.

Optimist
AC Milan-bossen er svært optimistisk på italienernes vegne.

- Jeg har stor tro før kampen. Alle spillerne mine er tilgjengelige, og vi ankommer Istanbul i toppform. Kanskje er noen imidlertid mentalt utslitt - det tar på å spille ti livsviktige kamper i løpet av 30 dager, slår Ancelotti fast.

- Likevel er jeg sikker på at stallen min skal takle presset. Vi har to uker på å oss å forberede oss på foran den store finalen, sier han.

Liverpool har tidligere vunnet Europas gjeveste klubbturnering fire ganger. John Arne Riises arbeidsgiver har også tre UEFA-cup titler å vise til.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem