Liverpool går for 0-0 mot Steaua

Foto: AP/Scanpix

Og vi tror de klarer det. Her er dagens oddstips.

Les også: Lesernes oddstips torsdag

Langoddsen byr på vinteridrett, ishockey og resten av oppgjørene i nest siste runde av gruppespillet i Europa League. Vi holder oss til fotballen og har funnet frem to objekter.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Steaua Bucuresti - Liverpool
Europa League gruppe K. Steaua har vært gode på hjemmebane der de har klart 3-3 mot Napoli og vunnet 3-1 over Utrecht. De har 5 poeng og har brukbare sjanser til å avansere, men de har igjen en vrien bortekamp mot Napoli og ett poeng i dag er trolig ikke nok. I Romania ligger de på en 7. plass og har 4-3-1 på hjemmebane hittil. I dag mangler de to av de faste på laget, Kapetanos og Nicolita.

Liverpool og manager Roy Hodgson sliter med å leve opp til forventningene i Premier League. Spesielt på bortebane har de blitt et nummer for små og står nå med 1-2-5 borte totalt etter tapet for Tottenham i helgen. 5 ganger har Liverpool klart å score på 8 bortekamper i Premier League. I denne gruppe K har de ennå ikke scoret i en bortekamp, men de har spilt 0-0 mot Napoli og Utrecht, og vunnet solid hjemme mot Napoli og dagens motstander. 8 poeng gir en ganske klar ledelse i gruppen, der Steaua følger med 5 og så Napoli og Utrecht med 3 hver.

En kikk på Liverpools skadeliste forteller at Jamie Carragher er ute, antagelig i måneder, dessverre. Spearing, Gerrard og Agger står også på listen. Hodgson forteller om troppen på Liverpools hjemmeside: Fernando Torres hviles, 18-årigen Danny Wilson erstatter Jamie Carragher og spiller bakerst i par med Kyrgiakos, trolig ved siden av Fabio Aurelio og Martin Kelly. Dani Pacheco skal også få spilletid, står det.

Hodgson forbereder seg allerede til mandagens kamp mot Aston Villa: "I've got to be careful not to risk too many of the players I want out on the field against Aston Villa. Torres won't travel. I can leave maybe as many as six or seven players who I expect to start against Aston Villa out of the team. It means on paper I'm taking a weakened team, but I believe people like Joe Cole, Ryan Babel, Milan Jovanovic, Danny Wilson, Christian Poulsen and Jonjo Shelvey are more than capable of doing a good job for Liverpool Football Club."

Når man leser Hodgsons uttalelser, ser hvilke spillere han stiller med og vet at ett poeng er nok for å sikre Liverpool avansement, er det vanskelig å se for seg at de går for seieren her. De gikk for 0-0 i Napoli og klarte det, de gikk for 0-0 mot Utrecht og klarte det, og mon tro om de ikke går for 0-0 og klarer det denne gangen også. Norsk Tipping tilbyr 1,85 for uavgjort til pause og 2,85 for uavgjort ved full tid. Begge er aktuelle, andre har høyere odds selvfølgelig, men vi bruker 2,85 på U i en dobbel. Objektet kan også spilles alene.

Nå kan du tippe på iPhone

Borussia Dortmund - FC Karpaty Lviv
Europa League gruppe J. Dortmund er i kjempeform i Bundesliga og leder klart, faktisk har de 7 poeng ned til Mainz og hele 11 poeng ned til Leverkusen. De har 7-4-0 på samtlige spilte kamper etter at de tapte 0-1 hjemme for Sevilla i denne gruppen. Nettopp det tapet, og et 1-1 resultat hjemme mot Paris SG, gjør at de står med bare 5 poeng, bak Paris SG med 8 og Sevilla med 9. De to sistnevnte møtes i kveld og Dortmund trenger seier mot Karpaty, for de har igjen bortekampen mot Sevilla. Dortmund har all verdens motivasjon og stiller helt sikkert et lag som er sterkt nok til å vinne, dog uten spissen Barrios.

Karpaty har ikke lykkes i dette selskapet og er ute. De har tapt alle fire kampene. De har scoret 3 mål, alle kom i hjemmekampen mot dagens motstander. De har sluppet inn hele 11 baklengs. De spiller kun for æren, eller de kan velge å sende et redusert mannskap til denne for dem betydningløse kampen. Uansett tror vi de taper.

Hjemmeseieren betales med 1,08 i odds. Hjemmeseier med to mål eller mer betales med 1,37 og vi bruker denne. Det må være gode sjanser for at hjemmelaget scorer minst to ganger mot en langt svakere motstander som mangler motivasjon. Vi får en dobbel til 3,90 og setter 100 kroner på denne. Spillefristen er klokken 18.55.

101. Steaua Bucuresti - Liverpool 2,70 2,85 2,20
107. Borussia Dortmund - FC Karpaty Lviv (0-1) 1,37 4,20 4,75

Total odds: 3,90

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.