RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool har kastet bort pengene

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Steve Morgan, som har sagt seg villig til å spytte 73 millioner pund inn i Liverpool, mener klubben har sølt bort en drøss med millioner på elendige spillerkjøp.

Han anklager ledende skikkelser i klubben for å ha hentet spillere som er mer interessert i pund enn i medaljer.

Sju dager
Millionæren, som i går ga klubben sju dager på seg til å vurdere hans planer om å spytte 73 millioner pund inn i klubben, og således stanse et aksjeoppkjøp fra Thailands statsminister Thaksin Shinawatra, kan få en plass i styret ved siden av sin mangeårige «fiende», David Moores.

Morgans inntreden i et eventuelt nytt Liverpool-styre er dårlig nytt for Gerard Houllier, som Morgan omtaler på følgende måte:

«Han er nå inne i sitt sjette år i en femårsplan».

Misfornøyd med kjøp
Morgan vil imidlertid ikke si noe spesifikt om managerens posisjon hvis investeringene hans skulle bli godkjent, men han sa klart ifra at nåværende og høytstående personer på Anfield må ta på seg skylden for blunderne de har gjort på overgangsmarkedet.

- Jeg er svært misfornøyd med noen av kjøpene vi gjorde for to år siden. De har vært katastrofale for klubben, og pengene har vært bortkastet. Jeg vil ikke at det skal skje igjen, sa han til Liverpool Daily Post i går kveld.

Han tror imidlertid ikke at det å bruke penger alene er noen garanti for suksess. Pengene må brukes fornuftig.

Trenger forandring
- Jeg har ikke sagt at manageren må ut. Jeg har gjentatte ganger sagt at de nåværende standardene ikke er gode nok, og vi trenger forandring og vi trenger forbedring. Jeg verken kan eller vil uttale meg om managerens posisjon, fordi jeg ikke synes det er passende i den nåværende situasjonen, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere