Etter PSGs skuffende kamp mot Club Brügge i Champions League på onsdag haglet kritikken mot PSGs stjernetrio på topp, og spesielt mot Lionel Messi.

De to andre i trioen består av Neymar og Kylian Mbappé, og det var første gang de tre superstjernene startet sammen for den franske storklubben. På søndag kan du se trioen i storkamp mot Lyon på Nettavisen.

Etter onsdagens kamp ble trioen slaktet av flere eksperter og aviser, men aller lengst gikk kanskje den tidligere Liverpool, Real Madrid- og Manchester United-spilleren Michael Owen.

Les også: Eksklusive rettigheter i boks: Nettavisen viser Messi og fransk fotball de neste tre årene

- Gjør hele laget svakere

41-åringen jobber nå som ekspert for BT Sport og var spesielt skuffet over Messi sine prestasjoner i kampen mot Club Brügge. Han mener mannen som har vunnet Ballon d'Or seks ganger gjør PSG til et svakere lag.

- Uansett hvor mye vi beundrer dem, dette PSG-laget, med de angriperne, de er alle fenomenale spillere individuelt, sa Owen i sendingen etter kampen, før han slo fast:

- Men de tre sammen gjør hele laget svakere for meg. Jeg kan virkelig ikke forstå at PSG er en av favorittene til å vinne Champions League. Jeg mener de engelske lagene, Chelsea, Liverpool, Manchester City og Manchester United er mye, mye bedre, mente Owen, ifølge The Mirror.

Les også: PSG-stjernenes oppførsel vekker oppsikt: - Urovekkende

- Fortsatt superfavoritter

Denne uttalelsen fra Liverpool-legenden vekker reaksjoner. TV 2s Espen Ween kommenterte onsdagens kamp, og mener Owen trekker konklusjoner altfor raskt.

- De spilte 50 minutter sammen. Mbappé var best av dem og ble skadet. Jeg er ikke villig til å gi opp MNM helt ennå. Jeg synes det er lovlig tidlig å melde at det ikke funker. Det kan fort bli «famous last words» i mai det. Det er greit det er fokus på dem, men Club Brügge var helt elleville, sier han til Nettavisen.

Fotballekspert Morten Langli synes også at Owen er litt for rask til å slå fast at stjernetrioen ikke fungerer.

- Det er jeg vel ikke helt enig i, men det funket ikke så bra mot Club Brügge. Men jeg synes det er altfor tidlig å trekke noen konklusjoner på at det ikke fungerer, sier han til Nettavisen.

Til tross for en skuffende åpningskamp i Champions League mener Ween det ikke er tvil om at den franske storklubben fortsatt er favoritter til å vinne turneringen.

- Det blir helt galimatias å konkludere etter én kamp hvor Club Brügge heller burde få æren for en fantastisk match. De er fortsatt superfavoritter til å vinne Champions League, i mine øyner. De hadde ni spillere som ikke var med. Ramos, Verratti, Di Maria, for å nevne noen. Jeg tror de er greit forstemt, mener fotballkommentatoren.

Les også: Tror ikke på Solskjærs forklaring om United-profilen: - Han klarer ikke å overbevise meg

- Det holder ikke

Men at PSG ikke leverte mestertakter mot Club Brügge var åpenbart for de som så kampen, og Langli er ikke i tvil om at PSGs stjernetrio må opp noen hakk.

- Jeg plukket ut et bilde der etter 24 minutter. De får et gunstig brudd, Neymar kommer rettvendt, men null muligheter for å spille bakrom for der kom Messi og Mbappé dassende ut av ti meters offside. Hvis det ser sånn ut da hjelper det ikke hvor gode spillere de har, sier han.

Han fortsetter:

- Det holder ikke når de skal opp mot tøff mostand i Champions League. Da nytter det ikke å ha to eller tre mann som ikke løper hjem. De havner i undertall rundt omkring på banen. Når man ser bilder av Pep Guardiola samme dagen som står og æreskjeller Grealish og Mahrez for å få dem til å løpe hjemover. Forsvarsspillet begynner på topp. Det er greit at gutta er fantastiske offensivt, men det er Pochettinos jobb å få de til å se ut som et lag, konkluderer Langli.

Les også: Karlsson slår tilbake mot Løfshus: - Han ser to prosent av hele bildet

- En vanskelig kabal

Både Langli og Ween mener PSG-trener Mauricio Pochettino må få tid til å sette sammen laget etter at mange nye spillere kom inn i sommer. Samtidig påpeker Ween en viktig faktor: Hvordan skal man coache en spiller som Messi?

- Han gjør jo som han vil og er tidenes beste spiller. Det er klart han har en annen posisjon nå, og de andre skal bli vant til han. Det er kanskje ikke så lett å komme inn i den garderoben og forvente at alle skal spille på din måte, sier Ween.

Det er nå opp til Pochettino å finne ut av hvordan Messi skal skinne i PSG, mener Ween.

- I Barcelona var det åpenbart at han skulle gjøre alt, men her er det andre som vil ha oppmerksomheten også. Det er en vanskelig kabal for Pochettino, men det er vel ikke noen som ikke ville byttet med han heller, sier han.

På søndag venter storkamp hjemme i Frankrike for PSG. Storklubben møter Lyon hjemme på Parc des Princes søndag klokken 20.45 og kampen ser du på Nettavisen.