*Nettavisen* Sport.

Liverpool herjet med stakkars Bournemouth

UT MED SKADE: Nathan Ake pådro seg en strekk i låret i denne duellen med Mohamed Salah. Da slo det også sprekker i Bournemouth-forsvaret.

UT MED SKADE: Nathan Ake pådro seg en strekk i låret i denne duellen med Mohamed Salah. Da slo det også sprekker i Bournemouth-forsvaret. Foto: Adam Davy / Pa Photos

Bournemouth, som fra før har Joshua King på skadelisten, fikk ytterligere to nøkkelspillere på skadelisten da Liverpool ble altfor sterke på Vitality Stadium.

07.12.19 18:03

BOURNEMOUTH - LIVERPOOL 0-3:

Liverpool tok et nytt steg mot klubbens første ligagull siden 1990 da Bournemouth ble slått 3-0 på Vitality Stadium lørdag.

Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keita og Mohamed Salah scoret målene for gjestene fra Merseyside.

Kewell hyller Salah

Salah var tilbake på laget fra start etter å ha blitt hvilt i midtukemøtet med Everton, og egypteren markerte seg så til de grader med både målgivende pasning og mål.

Børs: Slik presterte Liverpool-spillerne mot Bournemouth (+)

Liverpool-stjernen vartet opp med et lite kunststykke da han hælsparket ballen gjennom til Keita i forkant av gjestenes 2-0-mål.

Da måtte tidligere Liverpool-spiller Harry Kewell bite i det sure eplet.

- Jeg satt og så på det og skulle akkurat til å kritisere Salah for at han prøver for mange hælspark. Det som forbauser meg med han er hvor sterk han er. Folk flyr vekk fra han, og han kan ikke stoppes, kommenterte Kewell på BBC.

Klikk på bildet for å forstørre. KAN GLISE BREDT: Jürgen Klopp og Liverpool innkasserte tre nye poeng da Bournemouth ble slått lørdag.

KAN GLISE BREDT: Jürgen Klopp og Liverpool innkasserte tre nye poeng da Bournemouth ble slått lørdag. Foto: Eddie Keogh (Reuters)

Kostbar Aké-skade

Etter å ha holdt Livepool unna store målsjanser den første halvtimen begynte det å slå sprekker i Bournemouth-forsvaret da Nathan Aké måtte ut med skade etter 34 minutter.

Ett minutt senere slo Jordan Henderson en langpasning i bakrom til Alex Oxlade-Chamberlain, som fikk en tå på ballen og fluktet den forbi Aaron Ramsdale i Bournemouth-målet.

Les også: Lørdagens Premier League-rykter

Like etterpå var det Liverpool sin tur til å miste en midtstopper på grunn av skade, da Dejan Lovren måtte kaste inn håndkleet og ersattes av Trent Alexander-Arnold.

Rett før pause var det duket for Mohamed Salah-show på Vitality Stadium. Egypteren hadde flere forsvarsspillere på seg da han mottok ballen med ryggen til mål. Med et lekkert hælspark spilte han fri Naby Keita, som alene med Ramsdale doblet Liverpools ledelse.

Etter pause byttet Keita og Salah roller da sistnevnte ble spilt glimrende gjennom og rullet inn 0-3 for gjestene etter 54 minutter.

Skadekrisen forverret seg ytterligere for Bournemouth da også Callum Wilson måtte forlate banen med en skade i låret.

Onsdag skal Liverpool i aksjon i Champions League, når Erling Braut Haaland og Red Bull Salzburg er motstander.

Følg kampen direkte her:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag