RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool i byttehandel

Foto: Getty Images
Sist oppdatert:
Liverpool sender Josemi til Villarreal i bytte mot en nederlandsk landslagsspiller.

BBC melder torsdag kveld at den nederlandske landslagsspilleren Jan Kromkamp er på vei fra Villarreal i en byttehandel med høyrebacken Josemi. Avtalen forutsetter at spillerne sier ja til overgangene.

Kromkamp er 25 år gammel, har åtte landskamper og kan spille både i forsvar og på midtbanen. Det er ikke kjent om avtalen er en ren byttehandel, eller om det er en overgangssum involvert.

- Vi er kommet til enighet med Liverpool om overgangene til Jan Kromkamp og Josemi, uttaler Villarreal i en pressemelding.

26 år gamle Josemi var Rafael Benitez' første kjøp som Liverpool-manager da han kom fra Malaga for to millioner pund i juli 2004. Spanjolen har imidlertid slitt med å etablere seg på laget, delvis på grunn av skader og den gode formen til Stve Finnan.

Kromkamp er heller ikke fast på Villarreal, og har bare spilt seks ligakamper denne sesongen. Den tidligere AZ Alkmaar-spilleren debuterte på landslaget mot Sverige i august 2004, og har siden spilt åtte landskamper under Nederlands trener Marco van Basten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere