RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool kan få Pellegrino

Foto: Foto: Scanpix/EPA-PHOTO/EFE/JUAN CARLOS CARDENAS
Sist oppdatert:
Valencia har gitt Mauricio Pellegrino tillatelse til å snakke med Liverpool. Den spanske klubben er villig til å la midtstopperen få fri overgang.

- Pellegrinos agent har fortalt oss at Liverpool er interessert i spilleren, men overgangen er ikke klar, sier Valencia-direktør Manuel Llorente ifølge BBC.

- Spilleren er under kontrakt fram til juni, men vi har bestemt oss for at han kan vurdere tilbud fra andre klubber. Vi vil la ham gå gratis, legger Llorente til.

Pellegrino kom til Valencia fra Barcelona i 1999, og har spilt to Champions League-finaler samt vunnet to ligamesterskap og UEFA-cupen med Valencia.

Liverpool-manager Rafael Benitez vil ikke ut med navn, men forteller at den første forsterkningen snart er i boks.

- Vi håper å sikre oss en spiller, og er svært nære. Men det er viktig at vi får de rette spillerne. Det handler ikke alltid om å få de beste spillerne, men de spillerne du trenger. Jeg vil ikke snakke om navn, for det er alltid lett å snakke. Jeg foretrekker å sikre meg spilleren og så snakke om det etterpå, sier Benitez til Liverpools hjemmeside.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere