RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool-legende advarer Rodgers

Foto: Stu Forster / Getty / All Over Press
Sist oppdatert:
- Det ser ut som det blir en ny tøff sesong for klubben.

Liverpool er ventet å bekrefte at det blir Brendan Rodgers som tar over styringen på Anfield i løpet av de neste par dagene.

39-åringen, som har gjort en imponerende jobb i Swansea, vil trolig skrive under på en treårskontrakt og dermed bli Kenny Dalglishs arvtaker.

- Vanskelig sesong
Tidligere Liverpool-spiller Robbie Fowler advarer nå 39-åringen mot det han tror blir en tøff sesong både for klubben, supporterne og manageren.

- Den nye manageren må hente inn nye spillere for å ta Liverpool fra å være en topp-åtte-klubb til å bli blant de fire beste igjen, sier Fowler ifølge Goal.com.

- Det kommer til å bli vanskelig. Det er en enorm utfordring ettersom de fire topplagene kommer til å hente inn nye spillere også. Jeg må bare si at akkurat nå ser det ut som 2012-2013-sesongen blir en ny tøff sesong for Liverpool-supporterne, sier Fowler videre.

Fortjener jobben
Den tidligere storscoreren er imidlertid ikke i tvil om at Rodgers har gjort en fenomenal jobb og fortjener denne muligheten.

- Etter det han har gjort i Swansea, fortjener han stor respekt fra spillerne.

Fowler er ikke enig med de som mener Rodgers har for lite erfaring til å ta jobben og peker på hans tidligere erfaringer i andre storklubber.

- Han har jobbet under José Mourinho i Chelsea, så han vet hvor landet ligger og har jobbet med toppspillere. Det vil være et stort steg opp for Rodgers å ta over Liverpool, hvis han får jobben.

Liverpool endte på åttendeplass forrige sesong - 37 poeng bak Manchester-klubbene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere