Liverpool-legende og fotballekspert Jamie Carragher mener Manchester United får for mye kritikk og at de ikke er så langt unna Premier League-tittelen som folk skal ha det til.

Manchester United ligger for øyeblikket som nummer to på tabellen, 13 poeng bak Manchester City, med en kamp mindre spilt. Solskjærs menn har også langt på vei sikret seg en finaleplass i Europa League etter 6-2-seier over Roma i den første semifinalen.

- Får for mye kritikk

Carragher mener Manchester United har vist karakter denne sesongen, og spesielt det at klubben ikke har tapt på bortebane i serien denne sesongen synes han er imponerende. Han tror den egenskapen kan gjøre United til en reell tittel-kandidat neste sesong.

- Hvor stort sprang vil det være for Manchester United å vinne tittelen neste sesong? Det ville vært et hopp, selvsagt vil det det. Men jeg synes egentlig Manchester United får for mye kritikk for det de gjør nå. Manchester City er fenomenale - vi snakker om et lag som kan ta «The Treble», sa Carragher i podkasten Pitch to Post Preview, ifølge Daily Mail.

Fotballeksperten fortsatte:

- Jeg synes ikke de er så langt unna som folk snakker om. Noen av tingene de har gjort denne sesongen tror jeg ikke noen av de mest kjente lagene i Manchester Uniteds historie har klart, sier Carragher, og henviser til klubbens gode form på bortebane.

Les også: Pogbas agent legger press på Manchester United: - Får se om det er mulig

Carragher mener det er spesielt en ting United må lykkes med neste sesong om de skal kunne stikke av med liga-troféet.

- Det er mye være entusiastisk for, og det vil ha mye å si om de kan ta det siste steget på overgangsmarkedet denne sommeren. De har hatt en veldig god sesong, og de vil avslutte sesongen med et trofe siden Manchester United må vinne trofeer.

- De mest kreative spillerne i Premier League

I torsdagens 6-2-seier over Roma var Edinson Cavani sentral. Uruguayaneren scoret to mål, og Carragher mener det vil være lurt for Solskjær å ha med seg 34-åringen også neste sesong.

- Når man ser på signeringen av Edinson Cavani kan det ha hevet noen øyenbryn når det først skjedde, men han har vært fantastisk og jeg føler det er avgjørende at han signerer igjen, sa eksperten.

Les også: Stinn av selvtillit kom Haaland bort til Godsets trener: - Han hadde veldig lyst til det

Paul Pogba er alltid i begivenhetens sentrum, på både godt og vondt. Hvis franskmannen klarer å levere enda mer stabilt enn han har gjort denne sesongen tror Carragher at United kan bli veldig farlige.

- Bruno Fernandes har vært god helt siden han signerte for klubben, men vi har bare sett glimt av det samme fra Paul Pogba. Hvis de kan få Pogba til å spille som det litt oftere vil de bli veldig farlige. De to sammen er de mest kreative spillerne i Premier League og Ole ser ut til å ha funnet balansen med å spille med Pogba på venstrekanten, fastslo Carragher.

Les også: - Sparkingen kom som et sjokk for Mourinho

Mener United må hente to mann

Sommerens overgangsvindu nærmer seg med stormskritt, og Carragher er sikker i sin sak på hva United bør prioritere når vinduet åpnes opp.

- De trenger en spiller i begge ender av banen - en midtstopper og spiss - og da tror jeg de ikke er så langt unna.

Søndag ettermiddag er det tid for rivaloppgjør mellom Jamie Carraghers tidligere klubb, Liverpool, og Manchester United. Kampen starter klokken 17.30.