RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool nærmer seg ny keeper

Foto: Stu Forster / Getty Images
Sist oppdatert:
Klubbene ventes å bli enige i løpet av få dager.

Sunderland har bedt om ti millioner pund fra klubber som ønsker å kjøpe fri keeperprofilen Simon Mignolet fra kontrakten.

Liverpool har lagt inn et bud på åtte millioner pund for belgieren, og de to klubbene ventes å komme til enighet innen få dager, melder BBC.

Mignolet har spilt 101 kamper i Sunderland-buret, og har imponert i nordøstklubben. Særlig den siste sesongen har keeperens prestasjoner blitt lagt merke til.

24-åringen skal ha en stor del av æren for at ikke Sunderland rykket ned fra Premier League i vår. Elleve ganger holdt han nullen på 40 spilte kamper.

Simon Mignolet kom til engelsk fotball i juni 2010, og kostet den gangen rundt to millioner pund hente fra Sint-Truiden.

Førstevalg
Om overgangen blir gjennomført kan det muligens bety slutten for Pepe Reina (30) hos scouserne. Spanjolen har vært førstevalget mellom stengene for rødtrøyene siden landsmann Rafa Benítez hentet ham fra Villarreal i juli 2005.

Liverpool har tidligere i sommer forsterket stallen med tidligere Manchester City- og Arsenal-spiller Kolo Touré, og angriperen Iago Aspas fra Celta Vigo.

Manager Brendan Rodgers forsøker også å hente inn flere midtbanespillere.

Sjakhtar Donetsks Henrikh Mkhitaryan og Luis Alberto fra Sevilla står også på ønskelisten til Rodgers, sammen med forsvarsspilleren Tiago Ilori fra Sporting Lisboa.

Stille rundt Suárez
Andy Carroll er på vei til West Ham, mens det rapporteres å være usikkert om Anfield-klubben beholder stjerneangriper Luis Suárez.

BBC skriver at ingen har henvendt seg til Liverpool med tanke på å kjøpe uruguayaneren, og Suárez selv skal heller ikke ha ytret ønske om å bytte klubb.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere