Gå til sidens hovedinnhold

Liverpool og Real Madrid på kupongen

Liverpool og Real Madrid skal begge ut i bortekamper på en svært spennende søndagskupong.

Sportspills øvrige søndagstips:
V4 & V5 Täby: Galoppeksperter i superform
V64 Eskilstuna: Det lukter penger
Dagens dobbel: - Milan slår dumpekandidaten
Dagens langskudd & singel: Fem strake tap?

Denne artikkelen er oversatt og tilrettelagt av Jens Friberg, tipsene er utarbeidet av Steven-Lee Holmdahl.

Nettavisen kan glede alle odds- og tippeinteresserte med at vi har ansatt Steven-Lee Holmdahl som ny ekspert på Sportspill.no. Steven har gjennom sine fire år i Aftonbladet opparbeidet seg et renommé som en av Nordens fremste oddseksperter.

Her kan du lese mer om Steven.

Mye spansk og italiensk fotball på oddsprogrammet i dag, men det spilles også to kamper i Premier League. Også en del hockey, der det finnes en del spilleverdige i kamper i NHL.

Søndagens tippekupong..

1, Stoke City - Liverpool
Liverpool har hatt problemer med Stoke i det siste og står foran en klar oppgave. Men de har ikke blitt overtippet - kun 48 % tipper B. Hjemmelaget har målvaktsproblemer. Det meste peker på at de blir tvunget til å sette tredjekeeper Jack Butland mellom stolpene. Trolig borteseier.

2, Levante - Malaga
Malaga stilte med en forsvarslinje bestående av fem mann forrige kamp og frustrerte Atleticó Madrid i store deler av kampen. Til slutt klarte hovedstadslaget å få hull på byllen og vant 1-0 etter en scoring det 70. minutt. Til dagens kamp har de imidlertid bekymringer og kan tvinges til å gjøre tre endringer i forsvarslinjen. Antunes og Angeleri er utestengt, og i tillegg er det tvilsomt at Jesus Gamez kan spille. Levante hvilte flere nøkkelspillere i midtukekampen i cupen, men nå er det tilbake til vanlig startoppstilling. Unntaket er Babá, der det finnes dekning, og David Navarro. HU.

3, Espanyol - Real Madrid
Espanyol hadde mye ball på motstanders banehalvdel i forrige kamp mot Betis, men det gikk for langsomt og de ble nøytralisert. Må nå unnvære toppscorer Sergio Garcia, som står med syv mål og tre assist. Real Madrid har få problemer og har en god sjanse. U frister dog litt...

4, Real Betis - Osasuna
Real Betis har en tøff høst bak seg. Hatt mye problemer med skader og suspensjoner. Ikke vunnet en ligakamp siden september. Seieren i midtuken mot Athletic Bilbao kan sikkert ha gitt en vitamininnsprøytning, og selv om man fortsatt ikke kan stille med toppet lag, så begynner alt å se bedre ut. Osasuna kommer til kampen uten den rutinerte Francisco Puñal. Han spiller imidlertid ikke så bra denne sesongen, så fraværet betyr ikke nevneverdig mye. Lener meg mot et desperat Betis. HU kan spilles.

5, Recreativo Huelva - CE Sabadell FC
Recreativo er inne i en ond spiral, men det er kvaliteter i laget. Var lite imponerende forrige kamp, mot et godt Cordoba. Får nå tilbake viktige spillere som Daniel Cifuentes, Juan Antonio Zamora og Ángel Montoro. Sabadell savner nå Christian García, Juanjo Ciércoles og Manuell Gato. Må gjøre endringer i alle lagdeler. H?

6, SD Eibar - Numancia
Eibar la seg på defensiven mot Lugo i forrige kamp. Så mer eller mindre ut til å gå for 0-0, og det lyktes de med. Mer offensiv innstilling er forventet i dag. Er svekket av skader. Numancia kommer til å spille uten den suspenderte forsvareren Ripa. Mønstrer trolig en defensiv, kontringssterk startellever. Kan bli et morsomt kampbilde om de holder ut det første stormløpet.

7, Tenerife - Sporting Gijón
Tenerife slo tilbake forrige kamp, etter to triste tap. Begynner å få bedre orden på puslebitene og kan stille med toppet lag på banen. Sporting slurvet ordentlig i forrige rundet, og spilt med hodet under armen. Dro på seg tre røde kort og orket til slutt ikke stå imot. De tapte 2-3 i en kamp som ble avgjort med bare et minutt igjen å spille. Mitt råd: HUB.

8, Real Zaragoza - AD Alcorcón
Real Zaragoza tipset vi om med god odds forrige runde. Gjorde en solid innsats, men ble hjulpet av udisiplinerte Sporting. Har skapt mye sjanser denne sesongen, men har vært altfor ineffektive. Ytterst få endringer å vente i startoppstillingen. H som utgangspunkt, men B plukkes med. Zaragoza kan bli litt for ivrig og risikerer å gjøre seg bort.

9, Mirandes - CD Lugo
Lugo famler fortvilet etter formen. Savnet Carlos Pitas kreativitet på midtbanen i forrige kamp. Han er trolig tilbake i dag, noe som er et stor pluss. De tvinges imidlertid til å klare seg uten den suspenderte midtbanespilleren Rafa Garcia. Mirandés møtte et formsterkt Hercules på bortebane i forrige runde, og måtte seg seg slått. Likevel var det ingenting å utsette på innsatsen. HU.

10, Evian Thono Gaillard - Olympique Marseilles
Evian tapte forrige kamp, men spilte virkelig godt - spesielt etter pause, da de gikk over til en 4-3-3. Ingen skader. Marseille var ille ute mot Bordeaux, men reddet et poeng etter to sene mål. Er ingen favoritt å lene seg på. Glem ikke at Evian har slått både PSG og Lyon på hjemmebane tidligere denne sesongen.

PS! Denne kampen er også vår singel i dag.

11, Lille - Stade de Reims
Reims kommer til å legge seg dypt og ha mange spillere bak ballen, for deretter å gå på kontring gjennom spillere som Charbonnier og Ayite. Diego, Conte, Turan og Atar er ute på grunn av skader. Lille kommer til å dominere ballen, men kan få problemer med å trenge gjennom et solid forsvar. Knepen H?

12, Sassuolo - Milan
Sassuolo stod for en blek innsats i forrige kamp. Kom til ti avslutninger, men de fleste var bare harmløse langskudd. Spilte udisiplinert da de dro på seg to straffespark. Mister forsvareren Paolo Bianco, som er suspendert. Francesco Acerbi er fortsatt skadet, noe som betyr at 2/3 av den ordinære forsvarslinjen er ute av kampen. Milan fikk på sin side bra skikk på det offensive i kampen mot Atalanta. Skapte 13 sjanser fra åpent spill og er de på samme nivå i kveld, blir det en klar B.

PS! Denne kampen er også en del av dagens dobbel.

Spillstopp på dagens tippekupong er 16:55.

96-rader:

1. Stoke City—Liverpool B

2. Levante—Malaga HU

3. Espanyol—Real Madrid B

4. Real Betis—Osasuna H

5. Recreativo Huelva—CE Sabadell FC H

6. SD Eibar—Numancia HUB

7. Tenerife—Sporting Gijón HU

8. Real Zaragoza—AD Alcorcón HB

9. Mirandes—CD Lugo HU

10. Évian Thonon Gaillard—Olympique Marseille HU

11. Lille—Stade de Reims H

12. Sassuolo—Milan B

Klikk her for å levere denne kupongen

384-rader:

1. Stoke City—Liverpool B

2. Levante—Malaga HU

3. Espanyol—Real Madrid B

4. Real Betis—Osasuna HU

5. Recreativo Huelva—CE Sabadell FC H

6. SD Eibar—Numancia HUB

7. Tenerife—Sporting Gijón HU

8. Real Zaragoza—AD Alcorcón HB

9. Mirandes—CD Lugo HU

10. Évian Thonon Gaillard—Olympique Marseille HU

11. Lille—Stade de Reims HU

12. Sassuolo—Milan B

Klikk her for å levere denne kupongen.

Kommentarer til denne saken